Debandzooi
Image default
Dienstverlening

Warme zomers zijn zwaar voor platte daken

De zomers in Nederland worden warmer en warmer. Bijna elk jaar wordt inmiddels wel ergens een hitterecord verbroken. Pittig voor de natuur, pittig voor mensen die niet van warmte houden en pittig voor de dakbedekking op platte daken.

De meeste platte daken in Nederland zijn voorzien van bitumen dakbedekking. Deze dakbedekking is zeer sterk en gaat wel zo’n 10 tot 15 jaar mee. Maar het is niet zo dat er in die tussentijd niet naar de dakbedekking omgekeken hoeft te worden. Zeker na een warme zomer doet u er verstandig aan de dakbedekking zelf of door een professional te laten checken. Door de hitte van de zon en de UV straling kunnen namelijk scheurtjes ontstaan in de dakbedekking. Wanneer hier niks aan gedaan wordt worden de scheurtjes groter en kunnen uiteindelijk problemen als een lekkage aan het dak opleveren. En vanaf dat moment bent u verder van huis, omdat er dan een professional moet komen om een dakreparatie uit te voeren.

De Dakmakers

Dakdekkersbedrijf De Dakmakers uit Alphen aan den Rijn, gespecialiseerd in alle werkzaamheden op en rond platte daken, adviseert dan ook om uw platte dak periodiek te laten checken door een goed erkend bedrijf.

De Dakmakers is aangesloten bij Vebidak, de brancheorganisatie van dakdekkersbedrijven. Om aangesloten te zijn bij Vebidak moet er aan criteria worden voldoen op het gebied van ondernemerschap, continuïteit en bedrijfsvoering. Ook van de laatste stand van de techniek moeten leden van Vebidak op de hoogte zijn. Met een bij Vebidak aangesloten bedrijf weet u dus zeker dat u met een uitstekende partij in zee gaat.

Naast het lidmaatschap bij Vebidak hebben wij ook het VCA- en KOMO certificaat in handen. U bent bij ons verzekerd van topservice en topkwaliteit. Op al het door ons uitgevoerde werk krijgt u bovendien garantie.

Contact via de website

Wij zijn niet alleen werkzaam in Alphen aan den Rijn. Voor een dakreparatie in Amsterdam, een onderhoudsbeurt in Rotterdam of een spoedreparatie in Utrecht rijden we graag naar u toe. Kom eenvoudig met ons in contact via onze website, dakmakers.nl, en ontdek op welke plekken in het land wij nog meer te vinden zijn.

https://www.dakmakers.nl/