Debandzooi
Image default
Dienstverlening

Dakdekkersbedrijf Kewodak heeft bijna 40 jaar ervaring

Bent u een zoektocht begonnen naar een goede dakdekker in Amsterdam en omgeving? Aan ons, de dakdekkers van dakdekkersbedrijf Kewodak, kunt u uw dak absoluut toevertrouwen! Met bijna 40 jaar ervaring in de branche van het dakdekken heeft u aan ons zeker weten een goede partij.

Wij zijn gespecialiseerd in het dakdekken van platte daken. We moeten er dan ook bij zeggen dat wij onze werkzaamheden ook enkel uitvoeren op platte en licht helende daken. Voor kluswerkzaamheden op daken met pannen zijn wij helaas niet uw partij. Op platte daken kunnen wij de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren: repareren, onderhouden, renoveren en verduurzamen. Doordat wij inmiddels al tientallen jaren werkzaam zijn op platte daken kennen wij alle ins en outs. We hebben werkelijk elk probleem, iedere situatie en elke mogelijkheid al eens langs zien komen. Voor ons hebben platte daken geen geheimen meer! En lopen we toch ergens tegenaan of zien we iets dat we nog niet vaak gezien hebben gaan wij graag de uitdaging aan. Want wij hebben echte liefde en passie voor ons vak.

We bespreken altijd alles tot in de puntjes met onze relaties. Voor ons geen contracten met kleine lettertjes, daar houden wij niet van. Wij houden van eerlijkheid en openheid en het opbouwen en behouden van een uitstekende relatie met onze klanten en relaties.

Dakdekkersbedrijf Kewodak is in 1984 opgericht door Cees Keijzer en Jacques Wolswijk. In 2012 is Kewodak overgenomen door Frank Keijzer, de zoon van oprichter Cees Keijzer. Ons bedrijf is een echt familiebedrijf. Ons fijne, hechte, gezellige en ervaren team gaat ook al heel wat jaartjes mee. Iedereen heeft de juiste scholing genoten en volgt regelmatig bijscholing. Onze kennis is dus altijd up to date, wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de dakdekkersbranche.

Thuisbasis Alphen aan den Rijn, ruim werkgebied

Wellicht woont u helemaal niet in Amsterdam maar heeft u bijvoorbeeld een dakdekker in Den Haag, Woerden of Leiden nodig. Ook dan kunt u met ons contact opnemen. Vanuit Alphen aan den Rijn, waar ons bedrijf gevestigd is, hebben wij een ruim werkgebied. Wij verrichten werkzaamheden zowel voor particulieren als voor bedrijven, verenigingen van eigenaren, gemeenten, instellingen, woningcorporaties en scholen. Maken wij binnenkort kennis met u? 

https://www.kewodak.nl/