Debandzooi
Image default
Dienstverlening

Pijnbestrijding bij thuisbevalling is veilig en mogelijk met TENS

De beste pijnbestrijding bij thuisbevalling biedt het TENS apparaat van MaMMaTENS. Waarom? We leggen het hier voor je uit.

Er zijn meerdere dingen belangrijk om over na te denken tijdens je zwangerschap. Vooral voor de naderende bevalling is het goed om al je wensen duidelijk op een rijtje te hebben. Wil je gaan voor een thuisbevalling of beval je liever in het ziekenhuis? Kies je voor pijnbestrijding of laat je dit liever aan je voorbij gaan? Tot voor kort kon je alleen bij een bevalling in het ziekenhuis kiezen voor pijnbestrijding. De meest voorkomende vorm van pijnbestrijding in het ziekenhuis is de ruggenprik. Naast de ruggenprik kan je nog kiezen voor pijnbestrijding via injecties met pethidine en een pompje met remifentanil. Omdat deze drie vormen van pijnbestrijding allemaal medicamenteus zijn kunnen ze alleen in het ziekenhuis gegeven worden. Dit omdat de hartslag van jouw baby goed gecontroleerd moet worden en jouw hartslag, ademhaling en bloeddruk in de gaten gehouden moet worden. Medicamenteuze vormen van pijnbestrijding tijdens de bevalling zijn dan ook niet geheel ongevaarlijk voor jou en de baby.

Tegenwoordig kan je dus ook tijdens een thuisbevalling kiezen voor pijnbestrijding. En wel eentje die niet medicamenteus is, dus geen gevaren geeft voor jou en de baby. Nou zal je misschien denken, werkt het dan wel voldoende tegen de pijn van de weeën? Jazeker, TENS is een uiterst effectieve vorm van pijnbestrijding welke ook, indien nodig, samen met medicamenteuze middelen ingezet kan worden. De TENS pijnbestrijding is ook te gebruiken tijdens een bevalling in het ziekenhuis. Want je bent in het ziekenhuis natuurlijk niet verplicht om te kiezen voor medicamenteuze pijnbestrijding.

TENS apparaat kopen voor de bevalling

TENS voor bevalling kopen kan via MaMMaTENS. De webshop van MaMMaTENS maakt de koop van een TENS apparaat eenvoudig. Er is keuze uit verschillende apparaten. Bij elk TENS apparaat staat een duidelijke beschrijving, ook de prijs staat er duidelijk bij.

Vind je het kopen van een TENS apparaat een beetje enthousiast? MaMMaTENS biedt ook de mogelijkheid tot huren. Kies uit twee verschillende huuropties.

https://mammatens.nl/