Debandzooi
Image default
Bedrijven

Fabels over je haar

Er worden heel veel dingen gezegd over je haar, maar welke dingen zijn eigenlijk helemaal niet waar?

Vaak wordt er gezegd dat je haar van scheren sneller gaat groeien, dit is eigenlijk helemaal niet waar. Wanneer je je scheert zorgt dit er niet voor dat er nieuwe haren gaan groeien, het lijkt alleen sneller te gaan omdat er eerst helemaal geen haar meer zat!

Als je vaker naar de kapper gaat zou je haar sneller groeien, ook dit is niet waar. Je haar lijkt na het knippen een stuk voller en je ziet het eerder als het gegroeid is. Dit komt niet door hoe vaak je je puntjes laat knippen, dit ligt aan hoe snel jou haarzakjes zijn. Ga naar Onekappers kapsalon Delft om je haar goed te laten knippen.

Wanneer iemand de volgende keer tegen je zegt dat slecht is om vaak je haar te wassen hoef je daar niet naar te luisteren, het is namelijk helemaal niet waar. Het ligt allemaal aan de conditie van je eigen haar. Als je een product gebruikt dat kwalitatief goed is maakt het helemaal niet uit dat je je haar elke dag wast.

Koop maar geen producten die je beloven je haarpunten te herstellen, dit kan namelijk helemaal niet. Dood haar kan je niet meer levend maken. Ga naar Onekappers dameskapper Delft en laat je hier lekker knippen voor weer een gezonde bos haar. Haar punten die gespleten zijn zullen steeds sneller gaan splijten dus het is belangrijk om zo snel mogelijk naar de kapper te gaan.

Stop met je haar vaak kammen voor extra glans, dit is juist helemaal niet goed voor je haar. Wanneer je je haar te vaak kamt zul je je haar schubben beschadigen en neem de kans op gespleten haarpunten flink toe. Ook zorgt het voor een snellere aanmaak van talg waardoor je haar een stuk sneller vet zal worden.

http://www.onekappers.nl