Debandzooi
Image default
Bedrijven

Bent u op zoek naar auto-onderdelen in Hoogeveen?

C&J Bedrijfsauto’s en onderdelen is dé specialist voor auto-onderdelen in Hoogeveen. Hier kunt u terecht voor onderdelen voor bedrijfswagens van Renault, Opel, Nissan, Fiat en meer automerken. Alle onderdelen zijn zowel te vinden op de zaak als in de online webshop. Hier vindt u niet alleen onderdelen voor uw auto, maar ook bijvoorbeeld onderdelen voor campers. Verschillende materialen worden er voor u aangeboden. Denkt u hierbij aan diverse materialen, zoals verlichting, remsystemen, koelsystemen en veiligheidsattributen. Voor alle auto-onderdelen kunt u terecht bij dit bedrijf in Hoogeveen.

Onderhoud van uw auto

Naast diverse auto-onderdelen kunt u bij dit bedrijf in Hoogeveen ook terecht voor onderhoud aan uw auto. Dit is hét bedrijf voor onderhoud, reparatie, banden en apk van uw bedrijfswagen. De voordelen van de samenwerking met dit bedrijf is dat zij een groot magazijn hebben met een groot voorraad aan losse onderdelen. De onderdelen uit het magazijn zijn nieuw en gebruikt en zijn afkomstig uit alle bouwjaren en alle type auto’s. Daarnaast werken er bij dit bedrijf ervaren monteurs met meer dan tien jaar ervaring in de bedrijfsautowereld. Deze ervaren monteurs gaan voor u aan de slag met de modernste apparatuur. Zo zorgen zij ervoor dat zij alleen gaan voor de beste kwaliteit.

De service van dit RDW erkend bedrijf

Wanneer uw auto weg is voor onderhoud, omdat er bijvoorbeeld losse auto-onderdelen gemonteerd moesten worden in Hoogeveen, dan zijn er voor u verschillende leenauto’s aanwezig. Deze service bieden zij u aan, wanneer u besluit het onderhoud door dit bedrijf te laten doen. Het is namelijk zo dat de losse onderdelen die u bij dit bedrijf koopt, ook meteen door de ervaren monteurs voor u gemonteerd kunnen worden op up bedrijfswagen. Wanneer u inderdaad besluit de samenwerking aan te gaan met dit bedrijf, dan gaat u in zee met een RDW erkend bedrijf. Dit bedrijf is uw adres voor de reparatie van de stoelen of banken van uw bedrijfswagen en ander onderliggend onderhoud.

https://www.bedrijfsautoonderdelen.nl/