Debandzooi
Image default
Winkelen

Hoe een lokale huishoudartikelen winkel een online warenhuis werd

Elk dorp had vroeger wel een lokale huishoudartikelen winkel, waar je terecht kon voor al je essentiële producten. Tegenwoordig zien we dat steeds meer lokale ondernemers ook hun producten en diensten online aanbieden. Klanten bestellen vandaag de dag nu eenmaal liever online vanwege het gemak, en online kunnen winkels een veel grotere groep mensen bedienen. Een van de lokale bedrijven die de sprong heeft gemaakt van een lokale huishoudartikelen winkel naar een online warenhuis, is Novy Kesteren. Toch merk je nog aan de service dat het bedrijf ooit begonnen is als lokale onderneming, door de grote betrokkenheid tegenover de lokale gemeenschap. Het bedrijf steunt bijvoorbeeld verschillende lokale initiatieven en maakt zich hard om de leefbaarheid van het dorp te verbeteren. 

Een online huishoudartikelen winkel met het aanbod van een warenhuis

Met de lancering van een online winkel, kan een lokaal bedrijf ook een veel groter assortiment aanbieden, omdat het minder beperkt is door winkelruimte. Het assortiment van deze huishoudartikelen winkel is dan ook groter geworden dan het standaard aanbod met huishoudelijke producten. Naast de kleine huishoudelijke apparaten en diverse andere producten voor in de keuken als mixers, koffiezetapparaten, bestek en bakproducten, kun je nu ook kantoorartikelen kopen en sfeerproducten als klokken en kaarsen. De kinderen worden uiteraard niet vergeten, want je kunt in deze webwinkel ook speelgoed, schoolspullen en spelletjes bestellen. 

Shop al je huishoudartikelen en essentiële artikelen in de online winkel

Het online bestellen van huishoudelijke- en andere essentiële artikelen brengt een aantal voordelen met zich mee. Het is makkelijk, omdat je op elk tijdstip kunt bestellen wat je nodig hebt en je er nauwelijks tijd aan kwijt hoeft te zijn. En bovendien heb je net als bij Novy Kesteren veel meer keuze in hun online shop dan in de fysieke winkel in Kesteren. Genoeg redenen dus om online te bestellen bij een huishoudartikelen winkel.

https://www.novykesteren.nl/

Gerelateerde artikelen

Een Engelse sport voor in de pub: darten

Dameskleding online bestellen: de voordelen van deze online webwinkel

waarvoor is een etalage?