Debandzooi
Image default
Media

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden bij de verhuur van audiovisueel materiaal

Bazelmans AV ontstond bijna 70 jaar geleden als een winkel voor bruin- en witgoed in een dorp in Noord-Brabant. Sindsdien is er enorm veel veranderd op het gebied van (digitale) technologie. Het bedrijf werd in 1991 overgenomen door zoon Wiljam en zijn vrouw Marian die beiden met de tijd mee wilden gaan door technologie in te zetten om mensen gelukkig te maken. Zij zijn beide nogal enthousiast over het gebruik en de verhuur van state-of-the-art audiovisueel materiaal tijdens evenementen. Daarom begonnen ze de nieuwste speeltjes op het gebied te verhuren en verkopen vanuit hun winkels in Veldhoven en Amstelveen.

Verschillende evenementen hebben diverse benodigdheden

De sfeer die je wilt creëren tijdens een tentoonstelling verschilt nogal van de sfeer die mensen zoeken bij een concert. Met behulp de juiste audiovisuele effecten is het mogelijk om precies het soort gevoelens en gedrag te stimuleren dat ten goede komt aan het doel van jouw evenement. Het professionele verhuurbedrijf in Veldhoven of Amstelveen helpt je om bijvoorbeeld interesse te wekken in producten of kunstwerken – door deze beter te belichten dan andere aspecten in de omgeving. Wil je dat mensen ongegeneerd uit hun dak kunnen gaan? Dan zorgen ze voor intense flitsende lichten, drukke kleuren en intens geluid als je kiest voor hun verhuur van audiovisueel materiaal.

Stimuleer het juiste gevoel en gedrag

Het gebruik van de juiste geluid-, beeld- en lichteffecten kan elk soort evenement ondersteunen. Tijdens een businessevent wil je vertrouwen wekken en de concentratie vasthouden. Duidelijkheid en helderheid zijn in dat geval belangrijk. Als je Bazelmans AV inschakelt voor de verhuur van audiovisueel materiaal dan wordt samen met jou bepaald welke aanpak nodig is. Soms wil je dat licht en geluid duidelijk aanwezig zijn en voor bewondering zorgen. In een andere situatie hoort het nauwelijks merkbaar te zijn hoeveel aandacht er is gestoken in het geheel. Om te leren over de mogelijkheden en het kostenplaatje kun je contact opnemen via de website, of hun winkel in Veldhoven of Amstelveen bezoeken. 

https://www.bazelmans.com/nl/