Debandzooi
Image default
Bedrijven

Hoe kunt u uw geld investeren met weinig risico?

Als u vermogen heeft dat u niet direct nodig heeft dan kunt u uw geld investeren. Dat kan op verschillende manieren. U kunt beleggen in aandelen of een startup helpen. Maar er is nog een manier: investeren in vastgoed. Als u dat verstandig doet dan kan het een mooi rendement opleveren. Zo kunt u uw vermogen investeren in een vakantiewoning of een vakantieappartement. Dit wordt vervolgens verhuurd waardoor u kunt rekenen op een vast rendement per jaar.

Ik wil investeren maar heb geen tijd voor vastgoedbeheer

Als u uw vermogen in vastgoed wilt investeren dan kan dat de nodige rompslomp met zich meebrengen. Als u daar geen tijd voor heeft of als u daar gewoon geen zin in heeft dan kunt u er ook voor kiezen om geld te investeren in een vakantiewoning via Center Parcs Vastgoed. Er zijn regelmatig projecten waar u aan kunt deelnemen. Er worden woningen te koop aangeboden in onder andere Frankrijk. Uw aangekochte huis wordt uw eigendom. Het verschil is dat u niet zelf voor het onderhoud hoeft te zorgen. U hoeft ook geen huurders te werven. Dat wordt allemaal voor u geregeld. In ruil hiervoor krijgt u wel een vast rendement per jaar.

Kies voor zorgeloos investeren in vastgoed

Wilt u uw geld investeren met een zeker rendement? Bekijk dan de mogelijkheden voor investeren in vastgoed bij Center Parcs Vastgoed. Op de website leest u meer over de mogelijkheden en de voorwaarden. U kunt dan ook meteen zien welke projecten op dat moment lopen. Uiteraard kunt u ook zelf in uw vakantiewoning of -appartement verblijven. Dit regelt u met de contactpersoon die uw vakantiehuis verhuurt. U ontvangt een vast bedrag aan rendement, ook als de woning onverhoopt een bepaalde periode leeg staat. U loopt dus geen risico op een lagere uitkering. Dit is voor veel beleggers een prettige extra zekerheid.