Debandzooi
Image default
Bedrijven

Hoe kunt u uw geld investeren met weinig risico?

Als u vermogen heeft dat u niet direct nodig heeft dan kunt u uw geld investeren. Dat kan op verschillende manieren. U kunt beleggen in aandelen of een startup helpen. Maar er is nog een manier: investeren in vastgoed. Als u dat verstandig doet dan kan het een mooi rendement opleveren. Zo kunt u uw vermogen investeren in een vakantiewoning of een vakantieappartement. Dit wordt vervolgens verhuurd waardoor u kunt rekenen op een vast rendement per jaar.

Ik wil investeren maar heb geen tijd voor vastgoedbeheer

Als u uw vermogen in vastgoed wilt investeren dan kan dat de nodige rompslomp met zich meebrengen. Als u daar geen tijd voor heeft of als u daar gewoon geen zin in heeft dan kunt u er ook voor kiezen om geld te investeren in een vakantiewoning via Center Parcs Vastgoed. Er zijn regelmatig projecten waar u aan kunt deelnemen. Er worden woningen te koop aangeboden in onder andere Frankrijk. Uw aangekochte huis wordt uw eigendom. Het verschil is dat u niet zelf voor het onderhoud hoeft te zorgen. U hoeft ook geen huurders te werven. Dat wordt allemaal voor u geregeld. In ruil hiervoor krijgt u wel een vast rendement per jaar.

Kies voor zorgeloos investeren in vastgoed

Wilt u uw geld investeren met een zeker rendement? Bekijk dan de mogelijkheden voor investeren in vastgoed bij Center Parcs Vastgoed. Op de website leest u meer over de mogelijkheden en de voorwaarden. U kunt dan ook meteen zien welke projecten op dat moment lopen. Uiteraard kunt u ook zelf in uw vakantiewoning of -appartement verblijven. Dit regelt u met de contactpersoon die uw vakantiehuis verhuurt. U ontvangt een vast bedrag aan rendement, ook als de woning onverhoopt een bepaalde periode leeg staat. U loopt dus geen risico op een lagere uitkering. Dit is voor veel beleggers een prettige extra zekerheid.

Gerelateerde artikelen

Waar zijn rode bieten goed voor?

Vergroot je bereik met een goede website

Renovatie of uitbreiding op het programma?