Debandzooi
Image default
Bedrijven

Uitstekende service bij dit autobedrijf in Vinkeveen

Ben je op zoek naar een erkend autobedrijf van Ford in Vinkeveen? Dan moet je zeker eens een bezoek brengen aan Autobedrijf Stoof. Dit bedrijf is namelijk al ruim 80 jaar oud en sinds een goede 33 jaar erkend Ford-dealer, ook op het gebied van algemene Ford-service kan je hier terecht.

Voor de beste service moet je bij deze expert zijn

Het bedrijf werkt kleinschalig, maar beschikt over grote kwaliteiten. Dit autobedrijf in Vinkeveen heeft klantvriendelijkheid in een hoog vaandel staan. Hier is de klant nog gewoon koning. Ook voor een uitstekende service ga je naar dit Ford-erkende autobedrijf in Vinkeveen. De focus ligt altijd op de uitstekende, professionele service en het bieden van persoonlijke aandacht. Wist je dat je dat je niet enkel voor een reparatie van je auto terecht kan bij deze erkende dealer van Ford, maar dat je er ook kan tanken? Dit doe je bij het bediende AVIA tankstation. Ook daar word je servicegericht en vriendelijk te woord gestaan. De garage werkt bij voorkeur met korte lijnen.

Persoonlijk klantcontact

Bij Autobedrijf Stoof, het Ford-erkende autobedrijf uit Vinkeveen, staat persoonlijk contact met de klant voorop. Dat betekent dat je hier geen nummer bent, maar juist een gezicht. Het autobedrijf en de garage zijn inmiddels al 80 jaar in Vinkeveen gevestigd en werken sinds 33 jaar nauw samen met Ford. Dat houdt in dat alle medewerkers deskundig zijn om uw auto te onderhouden én te herstellen met de modernste (en beste) apparatuur. Mocht jouw auto schade opgelopen hebben, dan wordt dit zo snel mogelijk verholpen. Als schadegarant reparateur zal het autobedrijf uit Vinkeveen uw eigen motorische paardje zo snel mogelijk uit de lappenmand helpen.

 

Kom nu langs bij deze expert

Deze expert beschikt over de nieuwste modellen Ford. Ook zijn er talloze occasions beschikbaar in uiteenlopende prijsklassen. Je komt occasions tegen die enkele duizenden (of nog minder) euro kosten, maar ook modellen tot wel 30.000 euro. De keuze is aan jou. De medewerkers zijn volledig deskundig jouw auto van de modernste apparatuur te voorzien en dit ook te onderhouden. Wil je een afspraak maken? Dit kan heel gemakkelijk online.