Debandzooi
Image default
Sport

Cristiano Ronaldo gym workout

Hij mag dan 36 jaar oud zijn, Cristiano Ronaldo blijft een van de meest begeerde voetballers ter wereld dankzij zijn ongelooflijke trainings- en voedingsregime.

 

Volgens berichten uit Italië deze week was de aanvaller van de superster op “persoonlijk verzoek” van de spelers begonnen aan de Serie A-opener van Juventus vanaf de bank.

 

Ronaldo wordt aan het einde van het seizoen een vrije speler en heeft laten doorschemeren dat de Bianconeri geen verlenging zullen zoeken.

 

Dat heeft geleid tot veel speculaties dat CR7 volgende zomer zou kunnen worden verplaatst, waarbij de Italiaan nog een vergoeding moet innen – met clubs MU en RM beide verbonden.

 

Deze interesse is een bewijs van de jarenlange onvermoeibare training en het strikte dieet van de spits, waaronder maximaal zes maaltijden per dag.

 

Maar hoe houdt hij zijn lichaam in topvorm? Hier onthullen we enkele fitnessgeheimen van de ster.

 

Doe buikspieroefeningen “zoveel mogelijk”

Afgezien van voetbaltraining, wordt aangenomen dat Ronaldo minstens vijf dagen per week in de sportschool is – tot vier uur per keer.

 

Hij is ook een grote fan van Pilates en zwemmen, hoewel zijn personal trainer naar verluidt moest ingrijpen om te voorkomen dat hij overtraind raakte.

 

Ontvang het grootste nieuws in je inbox. Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief van Mirror

 

Zijn totale bewegingsrage leidde ooit tot het gerucht dat hij belachelijke 3.000 crunches per dag deed om zijn kenmerkende buikspieren te krijgen.

 

Toen hij echter zijn fitnessclubs CR7 Crunch Fitness lanceerde, ontkende de ster dat – en gaf hij een iets minder gek doel toe.

 

“Ik doe het 4-5 keer per week, maar minstens 200-300”, zegt hij.

 

“Het gaat om onderhoud, maar je moet proberen niet te veel te doen – als je dat doet, krijg je een hernia of een schijfprobleem.

 

“Dit zijn allemaal basisoefeningen, goed voor voor- en nadelen, maar 3.000? Nee, ik kan niet eens 3.000 per week doen.”

Hij zei ook dat zelfs als je geen tijd hebt om naar de sportschool te gaan, je “zoveel als je kunt” moet passen.

 

“Je kunt buikspieren trainen in de slaapkamer wanneer je wilt als je ’s ochtends of’ s avonds voor het slapengaan wakker wordt”, legde hij uit toen hij in 2016 zijn CR7-ondergoedlijn lanceerde.

 

“Als je in een routine komt, wordt het gemakkelijker omdat het een gewoonte wordt.”

 

  cristiano ronaldo workout

Cristiano Ronaldo gym workout

Cristiano Ronaldo gym workout

https://www.dergatsjev.be/2022/06/workout-cr7-cristiano-ronaldo.html