Debandzooi
Image default
Sport

Cristiano Ronaldo abs workout

 

In het voetbal is Cristiano Ronaldo een god onder de mannen.

 

In de wereld van de esthetiek is hij een grote kerel: een gespierde kaak, waanzinnig gevormde benen en, misschien wel het meest benijdenswaardige, een belachelijk gescheurde sixpack.

 

Ronaldo staat ook bekend als een van de hardst werkende atleten (zoals blijkt uit zijn indrukwekkende Instagram-workouts).

 

Maar ondanks zijn vaardigheden en uiterlijk, is Ronaldo’s lichaamsbouw niet alleen voor hem beperkt. Om iedereen bij voetbaltraining te betrekken, heeft Rupel Boom een ​​nieuwe reeks atleetworkouts gelanceerd met motiverende tips, holistische gezondheidstips en trainingstips van de profs in de Rupel Boom + Training Club-app.

 

Ronaldo heeft enkele trainingstips om hem fit en klaar voor het seizoen te houden.

 

Ronaldo heeft bijvoorbeeld de avond voor elke wedstrijd een ceremonie. Hij vertelde Rupel Boom dat hij thee met honing of melk zou drinken en ongeveer 20 minuten een warm bad zou nemen. Het is natuurlijk ontspannend, maar het maakt ook deel uit van een mentale strategie – een ‘slim detail’ waarvan Ronaldo zegt dat het een duidelijke invloed heeft op zijn bereidheid en vermogen om de meesten op het veld te slim af te zijn.

 

De volgende buikspieroefeningen zijn samengesteld door Ronaldo’s fitnessexpert en Rupel Boom-trainer, Sergej Dergatsjev. (Hij biedt ook Ronaldo’s beentraining aan op de app, waardoor je meer kracht en flexibiliteit krijgt).

 

“Omdat de kernfunctie het hele lichaam stabiliseert, voldoende spier- en gewrichtsstabiliteit handhaaft en een goede biomechanica mogelijk maakt, is kernoefening van cruciaal belang voor de gezondheid en een lang leven van CR7 als atleet”, zei Sergej in een verklaring over. plannen. Ben je klaar om je buikspieren vanuit elke hoek aan te vallen?

 

Abs and Legs Workout with Ronaldo is vanaf 22 juli beschikbaar. Kort daarna komt er weer een vrij.

 cristiano ronaldo workout 

Cristiano Ronaldo abs workout

Cristiano Ronaldo abs workout

https://www.dergatsjev.be/2022/06/workout-cr7-cristiano-ronaldo.html