Debandzooi
Image default
Sport

Niet alleen maar zitten ook ook goedkoop sporten via het werk

Het is zo vaak gezegd, dat rust roest, vooral voor personeel dat de hele dag zittend werk verricht. Deze mensen krijgen zelden de gelegenheid om aan sport te doen. Ze worden zo moe van het zitten, dat ze, wanneer ze thuiskomen alleen nog willen eten en liggen. Deze vicieuze cirkel maakt dat ze gaan lijden aan overgewicht dat diabetes en andere chronische aandoeningen veroorzaakt. Met gevolg: vele ziekte dagen, en hoge dokterskosten voor het bedrijf. Niemand zit daar op te wachten.

Deze problemen zijn makkelijk op te lossen, door meer te bewegen. De beste manier om gezond en fit te worden, is door regelmatig te bewegen. Bij ons maakt het niet uit hoe het weer is, zon regen of sneeuw, in ons bedrijfsfitness ben je altijd terecht. Als je dus kunt sporten via je werkgever moet je die kans niet aan je voorbij laten gaan, want het is voor je eigen best. Je gezondheid gaat er namelijk direct op vooruit zodra je regelmatig naar het bedrijfsfitness gaat. Bovendien kost het je niets als je in de gelegenheid bent om te sporten via de werkgever.

Als je de mogelijkheid kreeg om te sporten via je werkgever, denk je dat je zo een aanbieding in de wind zou slaan? Natuurlijk niet, maar kan dat wel? zul je je misschien afvragen. Het kan wel ja, via ons werkgeversvriendelijke pakket, die de werknemers ook ten goede komt. In ons bedrijfsfitness zijn verschillende bedrijven die grif gebruik maken van de mogelijkheid om hun personeel via ons te laten sporten. Jouw bedrijf is dus ook welkom. Als je bedrijf nog niet bij een bedrijfsfitness is aangesloten kun je de werkgever altijd attent maken op de vele mogelijkheden die wij bieden aan bedrijven, om hun personeel in topvorm te doen verkeren.

https://www.bedrijfsfitnessabonnement.nl/werknemer