Debandzooi
Image default
Sport

Proflex biedt altijd de ideale ondergrond voor uw tennisbaan

Het hoogwaardige merk voor tennisbanen Proflex biedt verschillende producten voor de aanleg van een hardcourt tennisbaan aan. Deze materialen bieden de beste ondergrond voor alle tenniswedstrijden, zowel op professioneel als recreatief niveau. De materialen van Proflex bieden een uitstekende grip en tevens een constante ballbounce en -pace. De Proflex tennisbanen van Ton de Rooij Tennis zijn favoriet bij spelers en eigenaren van tennisbanen wereldwijd. Dit geldt niet alleen voor recreatieve, maar ook voor professionele spelers. Proflex wordt namelijk ook gebruikt bij professionele wedstrijden. Ton de Rooij Tennis biedt u de mogelijkheid om ook op uw tennisbaan, of de tennisbaan van uw vereniging, een professionele tennisvloer aan te laten leggen. Zo wordt er binnenkort getennist als op Roland Garros!

De kwalitatief uitstekende collectie van Proflex

Proflex biedt een uitgebreide collectie met verschillende vloersystemen. De unieke lagenopbouw van de tennisvloeren biedt voor iedere tenniswedstrijd de perfecte ondergrond. Dit omdat het systeem qua schokdemping en baansnelheid volledig naar uw wensen kan worden aangepast. Ook is de Proflex tennisbaan leverbaar in verschillende kleuren. Ook heeft deze ondergrond een ITF Court Pace Certificaat op het gebied van snelheid, voor alle vijf de bestaande snelheidscategorieën. Deze mijlpaal heeft Proflex als enige hardcourtproducent ter wereld bereikt. Ook is deze ondergrond volledig erkend en gecertificeerd door ISA-sport en de KNLTB. Deze ondergrond staat dan ook op de officiële sportvloerenlijst. Dat wil zeggen dat Proflex voldoet aan de door de nationale normeringscommissies vastgestelde normen. Hierbij wordt er onder andere gelet op sportfunctionaliteit, veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit.

Voor jarenlang tennisplezier

Wanneer u een Proflex tennisbaan laat aanleggen, staat dat garant voor jarenlang tennisplezier. Zeker als u ook het onderhoud van uw tennisbaan uitbesteed aan Ton de Rooij Tennis. Ook goed onderhoud is immers belangrijk voor jarenlang tennisplezier. Zo heeft uw tennisbaan bij goed onderhoud een optimale waterdoorlatendheid, waardoor u de baan ook kunt gebruiken bij regenachtige omstandigheden en de baan lang meegaat.