Debandzooi
Image default
Electronica en Computers

Hét online adres voor jouw Canon PFI 1700 cartridge

Kiezen voor de Canon PFI 1700 cartridge: wat zijn precies de voordelen? Ten eerste kan dit type cartridge op veel verschillende grootformaat printers van Canon toegepast worden. In de Canon PFI 1700 cartridge zit een chip die voor grootformaat Canon-printers succesvol gelezen kan worden. Het betreft onder meer de iPF-2000-series en de opvolger: de PRO-2100-series. Daarnaast zijn ook de PRO-4000-, PRO-4100-, PRO-6000- en PRO-6100-series geschikt. Koop je de Canon PFI 1700 cartridge online bij Plotterinkshop dan kun je hem, dankzij het ‘Plug & Print’-principe direct nadat je hem in de printer hebt gestopt, gebruiken. Eerst spoelen is onnodig. Je kunt de refurbished cartridge ook gebruiken met een mix van de originele inkt. Een volgend voordeel is dat de refurbished cartridge op en top OEM-matched is. Ondanks het feit dat de cartridges refurbished zijn, blijf je servicerecht en ook garantierecht houden. Kortom: alle voordelen van een nieuwe cartridge, tegen een lagere prijs.

Dé specialist op het gebied van inktcartridges

Plotterinkshop is de onbetwiste expert op het vlak van refurbished Canon PFI 1700 cartridges. Ook de overige cartridges die je in de webwinkel tegenkomt, zijn geheel OEM, met inkt die OEM-matched is. De cartridges worden geproduceerd in Duitsland. Het team dat verantwoordelijk is voor jouw ervaring bestaat uit gezellige en creatieve mensen, die iedere dag bezig zijn met innoveren en als geen ander klantgericht zijn.

Bestel hem nu online

De refurbished Canon PFI 1700 cartridge is volledig duurzaam en relatief goedkoop. De inhoud van deze cartridge is bijzonder groot, namelijk zo’n 700 milliliter. Dat betekent dat je er wel even mee vooruit kan. Een bestelling op de webshop van Plotterinkshop plaatsen? Dat is zo gedaan. Is het product niet helemaal wat je ervan gehoopt en verwacht had? Je kunt het probleemloos retourneren, waarna je het aankoopbedrag geheel teruggestort krijgt. Zit je met een vraag? Neem telefonisch contact op, of vul digitaal het contactformulier in.

https://www.plotterinkshop.com/?lang=nl