Debandzooi
Image default
Electronica en Computers

Wat kun je met een hoverboard?

Wat kun je met een hoverboard?

Een Hoverboard is een transportmiddel waarmee je overal kunt rijden. Door je lichaam te gebruiken kun je gas geven en sturen. Het voordeel is dat je geen parkeerkosten meer hebt, want je kunt hem gewoon in de hand nemen. Daarnaast zoef je overal tussendoor omdat hij zo compact is. Files zijn dus ook verleden tijd! Standaard hebben de meeste modellen banden voor een vlakke ondergrond. Vaak zijn de hoverboards met een krachtige accu ook voorzien van banden voor onverharde wegen. Hierdoor kun je op elke ondergrond uit de voeten komen. Daarnaast is het ook wel aan te raden om een accu met 20 cellen of meer te nemen. Deze gaan een stuk langer mee en dan hoef je hem ook niet iedere keer weer op te laden. Je kunt hem gewoon pakken en gaan!

Een aantal tips voor beginners!

We hebben bij 5top even na moeten denken over tips voor beginners. Zo is het verstandig om thuis eerst even te oefenen met balanceren voordat je hem aan zet. Dit omdat het natuurlijk even wennen is om dit apparaat onder controle te krijgen. Als je dan ook echt erop uit gaat zorg er dan voor dat je eerst een weg kiest met een vlakke ondergrond. Zo kun je het sturen en de snelheid beter onder controle krijgen. Als je het eenmaal vaker hebt gedaan, dan kun je ook op onverharde wegen terecht. 

Als je wil gaan afstappen gebruik dan de voet die het gewicht draagt en zet deze op de grond. Hiermee blijf je in balans en sla je niet achterover. Doe dit ook altijd aan de achterkant van het hoverboard om een ongelukje te kunnen voorkomen. Als je dit aan de voorkant zou doen dan denkt het hoverboard dat hij gas moet geven en dan gaat hij weer rijden.