Debandzooi
Image default
Beauty en verzorging

Een gouden en zilveren enkelband

Als het om sieraden gaat, is het enkelbandje een subtiel en veelzijdig accessoire. Het kan gedragen worden naar het werk, op een afspraakje, op een feestje of zelfs om te mediteren. Het mooie van een enkelbandje is dat het bij vrijwel iedereen en bij alles mooi staat. Dit maakt ze erg populair bij zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden. Omdat ze zo’n veelzijdig sieraad zijn, zijn er veel verschillende soorten enkelbanden. Je hebt er misschien gezien met stenen, veren, kralen of veren met kralen. Er zijn ook die gemaakt van bijna elk materiaal dat je kunt bedenken, waaronder bot, hout en leer, samen met metalen zoals koper, zilver en goud.

Gelukkig is het vinden van de perfecte gouden en zilveren enkelbandjes niet zo moeilijk als je zou denken!

Wat is er zo geweldig aan een gouden enkelband?

Enkelbanden worden al duizenden jaren gedragen en worden al heel lang geassocieerd met romantiek en liefde. In sommige culturen worden enkelbanden ook gebruikt voor religieuze doeleinden. De enkel is ook zeer symbolisch en wordt vaak geassocieerd met het idee van “gevangen” of “gebonden” te zijn door de liefde. Enkelbanden zijn verkrijgbaar in veel verschillende materialen, en goud is een van de meest voorkomende opties. De enkel is ook een zeer zichtbaar en aantrekkelijk deel van het lichaam, dus enkel sieraden kan een geweldige manier om te pronken met uw stijl en gevoel voor esthetiek. Enkelbanden zijn vrij gemakkelijk aan te trekken, dus ze zijn geweldig voor mensen die altijd onderweg zijn en niet echt tijd hebben om rond te rommelen met andere armband stijlen.

Zilver

Zilver is een van de beste metalen om infecties te voorkomen vanwege de antibacteriële eigenschappen. Voetgeur kan niet alleen worden voorkomen, maar ook met behulp van zilveren enkelbanden. Zilver is uitstekend voor mensen met een gevoelige huid die vinden dat andere metalen, zoals goud, hun huid irriteren, omdat het een natuurlijk antibacterieel middel heeft dat bijna alle bacteriën vernietigt. Medische instellingen gebruiken vaak zilver vanwege de natuurlijke antibacteriële eigenschappen. Mensen die allergisch zijn voor andere metalen, met name goud, en huidirritatie ervaren, kunnen baat hebben bij het dragen van zilveren enkelbanden, die de huid niet beschadigen. Meer informatie lees je op QuickJewels en bekijk alle producten.

https://www.quickjewels.nl/