Debandzooi
Image default
Beauty en verzorging

Tot rust komen bij de wellness in Nijkerk

Bij de rustgevende wellness in Nijkerk komt weer even volledig tot rust en kunt u genieten van een moment voor uzelf. Je komt volledig tot rust met een goede wellness behandeling in Nijkerk. Deze luxe wellness in Nijkerk is voorzien van een binnenzwembad met water van zo’n 30 graden. Heerlijk om te doen wanneer u net onder de zonnebank wegkomt. Bij deze wellness kom je gewoon even volledig tot rust van die lange werkweek. En kun je de maandag weer uitgerust beginnen aan een nieuwe werkweek. De wellness wordt wekelijks veel bezocht en is dan ook erg vol helemaal nu met de corona regeling. Het is daarom altijd handig dat u via de website een reservering plaatst, en aangeeft waar u gebruik van wilt maken. 

Wellness abonnement

Wanneer u regelmatig gebruik maakt van de wellness in Nijkerk, dan is het een erg goed idee om een abonnement bij ons af te sluiten voor een vast bedrag per maand. Zo ben je op jaarbasis veel goedkoper uit en kun je wekelijks gebruik maken van de wellness. En hoef je alleen aan te geven wanneer je langskomt. Ideaal dus en daarbij verlenen wij ook kortingen wanneer u een klant bij ons binnen brengt. En krijgt u elke maand aanbiedingen met leuke aanbiedingen en kunt u sparen voor gratis behandelingen. Ook krijgen mensen bij ons een gratis badjas en slippers wanneer ze bij ons een abonnement afsluiten. 

Tarieven 

Onze tarieven zijn terug te vinden op de website, waarbij ook de huisregels staan vermeld over wat niet en wel wordt getolereerd bij onze wellness. En kunnen we u een verbod geven wanneer u voor overlast zorgt bij andere klanten, en je niet gedraagt in onze wellness.