Debandzooi
Image default
Beauty en verzorging

De beste behandelingen voor een stralende huid

De beste Huidverjonging Haarlem is een praktijk die alles weet over het grootste orgaan die we hebben de huid. Ons team van specialisten weten alles over de beste behandeling voor de huid. We hebben de nieuwste technieken en de beste apparatuur om allerlei kwaaltjes op de huid tegen te gaan. Met name als je ouder wordt de huid slechter en straalt hij minder, zo krijg te maken met rimpels bultjes en verander de kleur van de huid vaak.

Littekens pigmentvlekken en striae  

Mensen die door een ongeluk flinke littekens hebben opgelopen, kunnen hierdoor vaak er onzeker door het leven gaan. Ook hier hebben wij behandelingen voor, zo kunnen we de zichtbaarheid van het litteken goed verminderen. En dit al naar 1 behandeling, voor een extra goed resultaat zul je na de behandeling een zalf moeten gebruiken. En dit elke dag smeren op het litteken. Ook striae die meestal ontstaat door de zwangerschap kunnen we ook behandelen, want stiae gaat zonder behandeling niet weg. Voor pigmentvlekken maken wij meestal gebruik van zalfjes. Maar wordt het in de praktijk voornamelijk met laser behandelingen.

Nieuwste ontwikkeling op gebied van apparatuur

In onze praktijk maken we sinds kort gebruik van een apparaatje dat onder hoge snelheid elektrische deeltjes afgeeft. Door de snelheid en de afstand creëren deze deeltjes een warmte die bultjes en wratten verwijderd. Een tegenstelling tot andere soortgelijke apparaten is de warmte die van ons apparaat afkomt ook nog is goed voor de huid. En geeft dus geen schadelijke uv straling af. Door deze techniek hoeven we niet langer gebruik te maken, van koelvloeistof die wratten en bultjes bevriezen. Daarnaast geven dit soort methoden ook littekens op plekken waar de wrat heeft gezeten. Daarnaast is dit ook een pijnlijke methode en geeft het irritaties aan de huid. Het apparaat wat wij gebruiken doet dat niet en is pijnloos, maar je zult wel wat voelen maar doet geen zeer.