Debandzooi
Image default
Entertainment

Football manager 2023 release

Football manager 2023 release

De football manager 2023 release date was 8 November en je kunt hem dus nu al kopen. Er zijn er al veel verkocht en daardoor is hij op sommige plekken wat minder goed leverbaar. Echter kun je hem vooralsnog wel binnen een week in huis hebben. Je gaat een eigen club beginnen of neemt de leiding over een van de populairdere clubs. Het doel is naast het spelen van een goede wedstrijd ook de manager taken op je hals te nemen. Zo ben je bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het kopen en verkopen van spelers. Ook heb je een belangrijke rol in de trainingen, want je kunt spelers ook verbeteren.

Daarnaast zijn er ook verschillende scouts toegevoegd die je helpen bij het kopen van spelers. Zij kunnen je adviseren of de vraagprijs wel of niet realistisch is. Echter kan dit ook weer in je nadeel werken, want de prijs kan hier ook door omhoog gaan. Daarnaast zijn zij vaak ook bekend met de achtergrond van een speler. Hierdoor weet je ook waar een bepaalde speler echt in uit blinkt en wat hij aan je team kan toevoegen.

Gamen op top snelheid

Wij raden je de TP Link re 650 wifi versterker aan als je online gaat gamen. Deze kan namelijk de snelheid verbeteren tot een maximum van 2,6 GB per seconde. Steeds meer PC games vragen immers om een hoge internetsnelheid. Daarnaast heb je vaak ook verschillende apparaten die daar tegelijkertijd over beschikken. Je kunt met de TP link app ook bepaalde snelheden toewijzen. Een mobiel heeft vaak niet veel nodig om alleen te kunnen appen en bellen. Je zou daar dus wat van de snelheid af kunnen halen zodat je meer snelheid op je PC hebt.

Bovendien zit er ook een LAN aansluiting op deze wifi versterker. Dit zorgt ervoor dat je ook een bekabelde verbinding kunt aanleggen. Dit werkt altijd net even iets beter als een draadloze verbinding. Zeker voor de mensen die gamen en/of streamen.