Debandzooi
Image default
Onderwijs

Waarom jij een opleiding moet volgen bij Fabius

Het volgen van een opleiding op latere leeftijd lijkt misschien niet iets dat de moeite waard is. Niets is echter minder waar. Het loont heel erg om jezelf te blijven ontwikkelen. Je kunt namelijk meer gaan verdienen of je positie op de arbeidsmarkt heel erg versterken. Je hebt met een diploma meer kans op een baan en meer kans om deze voor langere tijd te houden. Je kunt bij Fabius MBO opleidingen volgen die praktijkgericht zijn en je voorbereiden op de baan. In dit artikel lees je enkele redenen om bij Fabius een MBO opleiding te volgen. Lees dus vooral verder.

De opleidingen van Fabius

Fabius biedt veel verschillende MBO opleidingen aan die je voorbereiden op een baan in de kantoorwereld. Zo kun je een opleiding tot boekhouder of secretaresse volgen. Je kunt zowel basiskennis opdoen als een echte praktijkopleiding met diploma volgen. Alle opleidingen zijn gericht op de functie. Hierdoor doe je kennis op die je echt kunt gebruiken en na de opleiding ben je meteen klaar om aan het werk te gaan.

Klassikaal en incompany

De opleidingen van Fabius kun je individueel klassikaal volgen op locatie. Daarnaast is het ook mogelijk om een opleidingstraject of training te volgen binnen een bedrijf waar je al werkt. Voor alle opties kun je contact opnemen met Fabius.

Overal in Nederland

Fabius heeft tegenwoordig wel meer dan 50 locaties. Van Amsterdam tot Maastricht. Er is dus altijd wel een locatie bij jou in de buurt om een van de opleidingen te gaan volgen. Op de website vind je een volledig overzicht van alle opleidingen en de locaties.