Debandzooi
Image default
Onderwijs

In één dag je autotheorie-certificaat in je zak

Binnen één dag je autotheorie halen, op een locatie bij jou in de buurt. Wie wil dat nu niet? 123-theorie.nl maakt het je eenvoudig, met een simpele en een praktijkgerichte aanpak. Je hoeft niet in dikke boeken te duiken of allerlei cd-roms te bekijken. Je wordt voorbereid op het CBR-examen aan de hand van ezelsbruggetjes, trucjes en de strikvragen tijdens het theorie-examen. Je leert alleen datgene dat je moet weten….En je hebt 100% slagingskans!

Een spoedcursus autotheorie in jouw omgeving

123-theorie geeft verspreid door het hele land eendaagse cursussen. Je kunt op de website lezen waar bijvoorbeeld de eerstvolgende theoriecursus in Amsterdam is of de aankomende theoriecursus in Eindhoven. Is er ook de mogelijkheid om een spoedcursus in Arnhem, Deventer, Utrecht, Zwolle, Den Haag, Breda of Rotterdam te volgen. Je ziet direct hoeveel plekken er nog over zijn op de door jou gewenste dag en je kunt je vervolgens meteen online inschrijven.

Ongeveer 20.000 kandidaten slaagden al via 123-theorie.nl

Je krijgt theorielessen in de ochtend en het officiële CBR-examen is in de middag. Een lunch en het vervoer naar de examenlocatie zijn in de voordelige dagprijs inbegrepen. Ongeveer 20.000 kandidaten zijn je al voorgegaan. Zij behaalden in 95% van de gevallen in één keer het theorie-examen. Als je zakt, mag je de eerstvolgende theoriecursus gratis doen.

Wil je meer weten over het in één dag halen van je autotheorie bij 123-theorie.nl? Je kunt ons bellen (085 – 060 1230), mailen of het contactformulier op onze website invullen. Iedereen kan het halen. Ook als je dyslexie, ADHD of faalangst hebt. Onze professionele begeleiders zorgen dat je slaagt!
Dagenlang met je neus in de boeken? Welnee! Binnen 1 dag slaag ook jij voor je autotheorie! 123-theorie.nl!