Debandzooi
Image default
Hobby en vrije tijd

Sloepen verhuur aan rivier de Vecht

Heeft u er altijd al van gedroomd om de Loosdrechtse Plassen vanaf het water te bewonderen? Bent u een visliefhebber? Of wilt u juist voor het eerst met een sloepje varen? Er zijn verschillende bedrijven te vinden voor de verhuur van sloepen aan rivier de Vecht. Een dergelijk bedrijf is De Eerste Aanleg in Breukelen. Hier kunt u terecht voor een groot assortiment boten en sloepen die u voor een dagje weg huurt. Dit bedrijf is een ideaal startpunt voor úw dagje uit!

Een bijzonder natuurgebied

De Loosdrechtse Plassen staan bekend om haar prachtige natuur, vogelsoorten, bloemen en planten. Het is daarom een prachtig gebied om vanaf het water te ontdekken. Vaar over de Vecht en bekijk de mooie watertjes, dieren en vegetatie vanuit sloepen die veelal beschikbaar zijn voor de verhuur. Ook als u een liefhebber bent van de watersport bent u helemaal in uw nopjes in dit natuurgebied. Bij Breukelen ligt namelijk een van de bekendste gebieden voor de watersport binnen Nederland. Zo kunt u er onder andere zeilen en vissen. Als u een bezoek brengt aan dit gebied in Noord-Holland bent u gegarandeerd van een dag vol vermaak!

Kom varen aan de Vecht!

De Eerste Aanleg ligt aan een prachtige jachthaven in Breukelen bij de Vecht, waar u de keuze heeft voor de verhuur van allerlei verschillende boten, waaronder motorboten, vissersboten, ruime sloepen en kleine sloepen. Zo kunt u er terecht voor allerlei verschillende gezelschappen. Voor grote gezelschappen zijn er ook diverse grotere motorboten te huur, zodat u met de hele familie onder de pannen bent. U hoeft geen vaarbewijs te hebben om een boot bij dit bedrijf te huren. Wel dient u minimaal 21 jaar oud te zijn. Na afloop van een hopelijk geslaagd dagje uit doet u nog een drankje in het bruine café van deze prachtige bootverhuur. Zo kunt u de dag uitgebreid bespreken en nog even nagenieten van een heerlijke dag. Wilt u ook een dagje op pad? Bezoek dan deze bootverhuur!

https://eersteaanleg.nl/