Debandzooi
Image default
Hobby en vrije tijd

Het meest originele uitje op zondagmiddag

Wat is er nu leuker dan met uw familie eens flink fysiek bezig te zijn op de zondagmiddag? Vooral als het lekker weer is buiten, is dat natuurlijk de uitgelezen kans om er eens op uit te gaan en buitenactiviteiten te ondernemen. U zult al snel bij fietsen, wandelen of e-scooters huren uitkomen, maar bij De Westernboerderij kiest u voor écht een origineel en creatief uitje op zondagmiddag. Deze specialist organiseert namelijk leuke groepsactiviteiten voor jong en oud. Al deze activiteiten zijn in het westernthema en zijn over het algemeen buiten. Of u nu alleen met uw gezin gaat of er met uw hele familie op uit wilt, deze leuke groepsactiviteiten vallen gegarandeerd bij iedereen in de smaak!

Westernactiviteiten

Deze fantastische accommodatie heeft een ruim aanbod verschillende, leuke groepsactiviteiten. Denk eens aan paintballen, boogschieten, countrygolf, quadracen of kleiduiven schieten. De meeste activiteiten zijn buiten, maar kunnen bij slecht weer naar binnen verplaatst worden. Het weer zal dus geen invloed hebben op uw uitje op zondagmiddag! Ook al is er iemand slecht ter been in jullie gezelschap, dan zijn er altijd wel wat activiteiten waar hij of zij ook aan mee kan doen!

Kies voor activiteiten en diner

Wanneer u met een groep een uitje op zondagmiddag wilt organiseren, kunt u het beste kiezen voor een compleet arrangement. Hierbij zit bijvoorbeeld ook een hapje en drankje inbegrepen. U kunt dan in de middag verschillende leuke groepsactiviteiten ondernemen. In de avond geniet u van een heerlijk diner. Net als de activiteiten heeft het eten een buitensfeertje. U kunt dus kiezen uit een barbecue of een buffet. Hiermee sluit u het uitje op zondagmiddag goed af. Het kopen van een arrangement is ook nog eens veel voordeliger dan een losse activiteit.

Reserveer uw complete dagje weg

Gaat u binnenkort of ver in de toekomst eens lekker met de familie weg? Reserveer dan vooral een arrangement met leuke groepsactiviteiten bij De Westernboerderij. Het meest originele uitje op zondagmiddag doet u bij hen!