Debandzooi
Image default
Auto's en Motoren

leren is nog nooit zo makkelijk geweest met de dagcursus

Het halen van je theorie is nooit zo makkelijk geweest je kan je cursus en je theorie in een dag halen binnen een dag. Dagcursus is honderd procent gericht op het slagen van het examen. De dagcursus gebruikt de nieuwste vragen van het CBR. De dagcursus heeft een hoge slagingskans van tachtig procent en de dagcursus is heel dichtbij van het CBR vandaan je kan wel naar het CBR zelfs lopen als je wilt dit geldt voor het scooter rijbewijs, auto rijbewijs en het motor rijbewijs. Het kost honderd vijfendertig euro om de cursus te doen voor een dag en voor honderdvijftig euro kan je voor je motor en je auto rijbewijs je cursus doen. 

Wat krijg je allemaal bij je pakket

Er worden veel vragen gesteld aan dagcursus wat allemaal in het pakket zit. Bij het pakket zit geen praktijklessen en het theorie examen begrepen. Je krijgt dus alleen de cursus waar je gaat leren wat je allemaal moet weten voor het examen die je hetzelfde dag gaat maken en gaat halen door de dagcursus. De dagcursussen zijn in Amsterdam, Groningen en Hilversum te vinden. 

Goede reviews van de klanten

De dagcursus heeft veel verschillende soorten reviews gekregen van mensen die de cursus bij hun hebben gehad. Ze zeggen dat ze veel hebben geleerd van de dagcursus en dat ze allemaal goed zijn geholpen en veel mensen zeggen dat ze gemakkelijk zijn geslaagd en sommige ook wel met nul fouten. De docenten hebben allemaal heel veel ervaring gehad met het lesgeven over het autorijden ze hebben allemaal minimaal negentien jaren ervaring en gaan ze dagelijks naar het CBR om te kijken wat de vragen allemaal zijn zodat ze precies weten waar de vragen allemaal over gaan en zo jij makkelijker de toets halen.

 

Gerelateerde artikelen

Hoe vind je een geschikte rijschool?

Zo koop je een goede tweedehandsauto

Verkoop van je auto