Debandzooi
Image default
Hobby en vrije tijd

Is je lot voorbestemd?

Voorbestemming van je lot

Mensen zijn vaak onzeker over zaken die te maken hebben met het lot in je sterrenbeeld. Op verschillende momenten in je leven, een van de wonderen van wat het lot is, of zijn leven onder iemands controle staat, of dat het iemands lot is dat zijn leven beheerst. Hoewel bijna 65% van ons leven wordt bepaald door onze bestemming, valt ongeveer 35% van ons leven onder onze jurisdictie. Maar door de juiste keuzes in ons leven te maken, kunnen we de 65% van ons leven veranderen die wordt bepaald door onze bestemming!

In dit opzicht speelt ons Karma ook een zeer belangrijke rol. Als we goed doen voor anderen, komt het goede bij ons op. Maar als we het slecht doen met anderen, moeten we het resultaat van onze daden oogsten. Er is geen manier om de Wet van Karma te omzeilen, wat onfeilbaar is. Maar met behulp van astrologie en spiritualiteit kunnen we zelfs het effect van negatieve Karma’s van onze vorige geboorte verwijderen en het leven leiden zoals het bedoeld is, terwijl we anderen goed doen en de vruchten van onze daden plukken.

Is het mogelijk voor een persoon om zijn bestemming daadwerkelijk te veranderen?

Je kunt je vaak afvragen of het mogelijk is dat hij een verandering in zijn bestemming bewerkstelligt. Op zichzelf kan de bestemming niet worden veranderd, maar door de keuzes die we in ons leven maken, kunnen we het effect van de planeten minimaliseren, zodat het effect van de planeten wordt verminderd en dat geldt ook voor de hoeveelheid schade die we tegenkomen.

In termen van Vedische Astrologie, laten we een heel eenvoudig voorbeeld beschouwen

Als we met behulp van Vedische astrologie en horoscoop Vissen tot het besef komen dat we op een bepaalde dag kwetsbaarder zijn om een ​​verkeersongeval te krijgen, is het lot als zodanig onveranderlijk. Maar door voorzorg te nemen, zoals door heel veilig te rijden, de snelweg te vermijden en ervoor te zorgen dat we ons in een goede staat van gezondheid bevinden voordat we daadwerkelijk gaan rijden, kunnen we ervoor zorgen dat we geen verkeersongeval krijgen.

Het zijn dus de keuzes die we maken die een grote rol spelen bij het bepalen of we schade tegenkomen. Als iemand ervoor zorgt dat zijn auto in een goede rijconditie verkeert, door de tijd te nemen om hem regelmatig te laten onderhouden, dan zou hij ervoor zorgen dat de kans op een ongeval minimaal is op een bepaald moment.

Het lot kan dan bij ons aankomen in de vorm van een lichte verwonding thuis, die we gemakkelijker konden genezen.

Hetzelfde geldt voor langere fasen in ons leven, waarin we weten dat een bepaalde tijdfase in ons leven op geen enkele manier lucratief is. We kunnen de negativiteit in een entiteit als horoscoop Waterman misschien niet wegnemen, maar door de hulp van spiritualiteit en ervoor te zorgen dat we voor de nodige astrologische remedies gaan, kunnen we de schade minimaliseren waar we een fase in de tijd doorheen moeten gaan.

Het zijn deze wetten die ons leven bepalen, en we moeten ervoor zorgen dat we het beste van ons leven maken!

Bron:
Zodiac Horoscoop