Debandzooi
Image default
Hobby en vrije tijd

Droomvakanties die je nooit meer zult vergeten

Laat het maar aan All over Tours over om een unieke individuele rondreis Australie samen te stellen. Er wordt vanzelfsprekend rekening gehouden met jouw wensen en voorkeuren bij het kiezen van locaties en excursies.

Een van de zeven wereldwonderen

Een vakantie in Australië zou in het teken kunnen staan van het Great Barrier Reef. We hebben het hier over het grootste koraalrif ter wereld. Het bestaat uit ruim 2900 afzonderlijke riffen en 900 eilanden verspreid over een gebied van 334.000 vierkante kilometer. Het Great Barrier reef staat op de Werelderfgoedlijst en het wordt wel gezien als een van de zeven wereldwonderen.

Maar natuurlijk heeft Australië veel meer te bieden. Wereldstad Sydney, indrukwekkende wijnregio’s en Coffs Harbour. Voor surfers is Byron Bay the place to be. Deze plaats ligt op het meest oostelijke punt van Australië. Er zijn verschillende stranden waar je heerlijk kunt surfen. Tegelijkertijd is dit gebied ook aantrekkelijk voor duikers en snorkellaars. Met name bij Julian Rocks in Cape Byron Marine Park valt veel te zien onder water!

Ken je La Réunion al?

Wel een eiland maar geen Australie? Er is eigenlijk geen ander eiland aan te wijzen met zoveel diversiteit per vierkante kilometer als La Réunion. Als je kiest voor een Reunion vakantie mag je het volgende verwachten:

  • een overnachting tussen de koloniale gebouwen van Saint-Denis;
  • een wandeltocht door het vulkaangebergte van Mafate;
  • een bezoek aan de actieve vulkaan Piton de la Fournaise;
  • een trip naar de warmwaterbronnen van Cilaos.

La Réunion ligt ten oosten van Madagaskar en ten westen van Mauritius. In 1513 is het eiland ontdekt door Portugezen. De Franse oorlogsheld en luchtvaartpionier Roland Garrros (1888-1918) is op La Réunion geboren. De kustlijn bedraagt 207 kilometer, de totale oppervlakte van het eiland is 2513 vierkante kilometer. Het hoogste punt is Piton de Neiges met 3069 meter. Een vierde van de inwoners van La Réunion is Europees en ook een vierde wordt gevormd door Indiërs. De rest van de bevolking bestaat met name uit Chinezen en Afrikaans-Malagassiërs. Bel ons gerust voor een offerte op maat! Kijk ook eens op de site voor onze voorbeeldreizen, heerlijk ter inspiratie.

https://www.allovertours.nl