Debandzooi
Image default
Verbouwen

Verschillende soorten golfplaten voor hallenbouw en renovatie

Bij Huisman Gemert kunt u terecht voor verschillende soorten golfplaten voor hallenbouw en renovatie, maar ook voor andere bouwmaterialen voor hallenbouw en renovatie. Wilt of kunt u niet zelf aan de slag? Huisman Gemert ontwerpt, tekent, produceert levert en monteert complete hallen, loodsen, schuren, stallen en maneges. Hierbij gaan zij grondig te werk. U krijgt een compleet pakket aan diensten bij bouwwerkzaamheden, inclusief het aanvragen van de benodigde vergunningen. Ook tekeningen en berekeningen zijn in dit pakket inbegrepen. Zo doet deze specialist zo’n 125 renovaties per jaar en bouwt 350 nieuwe gebouwen. En dat al 55 jaar lang. Ook verkopen ze zo’n 1000 artikelen in de webshop.

Al ruim 55 jaar ervaring in de bouw van verschillende loodsen en hallen met polycarbonaat platen

Met haar ruime ervaring biedt Huisman Gemert al tientallen jaren complete bouwoplossingen voor diverse bedrijven in de agrarische en industriële sector. Ook in de paardensportwereld zijn deze specialisten actief. Het bouwen van een hal begint met het ontwerp, waarna de fundering gelegd wordt. Vervolgens begint men met het bouwen van de hal. Gedurende het gehele proces adviseren en informeren de experts u altijd geheel vrijblijvend. U heeft dus geen apart architectenbureau, adviesbureau en bouwbedrijf meer nodig!

Laat het dak van uw hal renoveren met nieuwe golfplaten of platen van polycarbonaat

Wanneer u het dak van uw hal, loods, stal, schuur of berging laat renoveren door de specialisten van Huisman Gemert, ontvangt u volledige ontzorging. Alle contacten verlopen via een ervaren contactpersoon, die u tijdens het gehele traject begeleidt. Zo behaalt u met relatief weinig middelen een groot resultaat. Uw gebouw ziet er weer goed uit en kan weer tientallen jaren gebruikt worden. Ook nadat in 2024 het verbod op asbestdaken in werking is getreden. De golfplaten polycarbonaat platen die Huisman Gemert gebruikt, bevatten namelijk gegarandeerd geen asbest. Ook voor asbestsanering kunt u bij deze specialist terecht.