Debandzooi
Image default
Banen en opleidingen

Outplacementbureau Werkcontact biedt uitkomst

Outplacementbureau Werkcontact is al jaren een begrip in de Rotterdamse regio. Het van oorsprong in Den Haag opgerichte outplacementbureau is sinds 2004 ook actief in de regio Rijnmond en levert met name diensten op het gebied van outplacement, re-integratie en HR-advies.

Outplacementbureau Werkcontact voorziet in een brede waaier aan outplacementdiensten zoals herplaatsing van personeel middels outplacement, assesments en re-integratie tweede spoor. Het totaal ontzorgen van de klant met betrekking tot personeelszaken staat voorp.

HR-Management

Outplacementbureau Werkcontact is door haar uitgebreide netwerk en jarenlange knowhow bij uitstek geschikt om haar klanten te faciliteren op het gebied van HR-Management. Outplacementbureau Werkcontact faciliteert werkgevers in de ruimste zin van het woord. Met name adequate begeleiding bij outplacement en ziekteverzuim wordt steeds belangrijker voor het bedrijfsleven.  Er wordt samen met de klant gekeken naar het strategisch personeelsbeleid en er worden gezamenlijk acties uitgevoerd . Daarbij weet Outplacementbureau Werkcontact zich te onderscheiden met een pragmatische en no-nonsense werkwijze.  Bijvoorbeeld via zij-instroom van technisch personeel en leeftijdsgericht HR-beleid met het oog op de vergrijzingsgolf. Hoe kunnen 50-plussers hun werk goed blijven doen en hoe zit het met ploegendiensten zijn bijvoorbeeld veel voorkomende vragen.

Outplacement

Soms moeten werknemers noodgedwongen uitzien naar een andere baan. Het is van belang dat deze werknemers goede hulp krijgen bij het vinden van een nieuwe baan voordat ze bij het UWV aankloppen. Bedrijven gaan hier gelukkig steeds serieuzer mee om en Werkcontact kan werkgevers prima ondersteunen door haar grote netwerk. Outplacement is een arbeidsintensief proces, waarbij Werkcontact professionele begeleiding kan bieden. De outplacementtrajecten van Werkcontact altijd op maat en aangepast aan het profiel en de behoeftes van de medewerker.

Spoor 2 re-integratie

Door de introductie van de wet poortwachter lopen bedrijven financiële risico’s wanner er geen adequate en deskundige begeleiding wordt ingezet. Outplacementbureau help werkgevers bij het opstellen van een goed plan van aanpak voor de zieke werknemer en helpt met het vinden van nieuw werk. Op die manier is de werkger zeker van een goed spoor 2 traject zonder financiële risico’s.

https://www.outplacementverzekering.nl