Debandzooi
Image default
Banen en opleidingen

Opleidingsadviseur

Opleidingsadviseur

Functie

Als opleidingsadviseur ben jij het eerste aanspreekpunt van de school en geef je studenten advies over onze opleidingen. Je hebt direct klantencontact , hetzij face-to-face, via e-mail, telefoon en chat. Je draagt ook mee bij tot een vlotte organisatie van onze groepslessen: planningen maken, deelnemerslijsten beheren, docenten selecteren & boeken, …

Een perfecte kennis van het Nederlands , zowel gesproken als geschreven, is m.a.w. onontbeerlijk in deze functie. Daarnaast ben je als opleidingsconsulent klantvriendelijk , vlot in de omgang en beschik je over de nodige overtuigingskracht .

Jouw uitvalsbasis bevindt zich in Antwerpen, en 1 keer in de week ben je werkzaam op verplaatsing in ons kantoor te Gent OF Hasselt.

Aanbod

Centrum voor Avondonderwijs is een dynamisch opleidingsinstituut in volle expansie waar enthousiaste medewerkers, dankzij de vlakke structuur en directe communicatielijnen, meteen impact hebben op het bedrijfsresultaat.

Je kan rekenen op een degelijk loon en de nodige ondersteuning om écht jouw stempel te drukken op de werking van ons bedrijf. Daarbovenop bieden we je graag voor elke gewerkte dag een maaltijdcheque van 7,00 euro. Je krijgt ook een vakantiepremie, en een eindejaarspremie (13de maand) die forfaitair wordt berekend, op basis van het aantal gewerkte maanden.

Jouw profiel

Je combineert een groot empathisch vermogen en kan je perfect verplaatsen in de leefwereld van onze studenten. Je werkt punctueel en hebt goed ontwikkelde commerciële vaardigheden . Je hebt ervaring met het werken met een CRM-systeem. Je kan een overtuigende mail schrijven, uiteraard foutloos. Je bent klantgericht en houdt ervan om mensen te adviseren in de keuze van de opleiding die het beste bij hen past. Een eerste ervaring als cliënt service medewerker of uitzendconsulente is een pluspunt.

Prof. bach. Bedrijfsmanagement, Prof. bach. communicatiemanagement – commerciële communicatie, Ac. bach. Onderwijskunde, Prof. bach. Onderwijs: Secundair onderwijs

 

https://www.vindazo.be/vacatures/opleidingsadviseur.html