Debandzooi
Image default
Verbouwen

Venis tegels voor uw badkamer of keuken

In Spanje is de Porcelenosa groep gevestigd waar Venis tegels met zorg gemaakt worden. Deze tegelproducent staat bekend als een van de beste in zijn vak. Gelukkig hoeft u voor het kopen van de Venis tegels niet helemaal naar Spanje te gaan, maar komt u gewoon langs bij Fravo Tegels. Hier vindt u een groot assortiment aan Venis en Castelvetro tegels. Perfect voor uw badkamer of keuken. Maar ook zeer geschikt voor uw woonkamer of slaapkamer natuurlijk. Laat u inspireren in de showroom van deze specialist uit Dordrecht.

Creëer een exclusief interieur met Venis tegels

Venis tegels bevinden zich in het hogere segment. En dat ziet u direct terug aan de uitstraling. Door te kiezen voor Venis tegels weet u dat uw interieur exclusiviteit krijgt. Venis tegels zijn verkrijgbaar als vloer- en wandtegels. Weet u al welke tegels u wilt kopen? Kiest u voor Castelvetro tegels of Venis tegels? Laat u adviseren in de winkel te Dordrecht en geef uw interieur een boost. Wanneer komt u tegels kopen bij Fravo Tegels? De showroom is van maandag tot en met zaterdag geopend.  

Venis tegels of Castelvetro tegels laten leggen

Wanneer u de ideale Castelvetro tegels heeft gevonden, wilt u natuurlijk dat deze op een correcte wijze worden neergelegd. Ook hiervoor schakelt u de expertise van deze specialist in. Dit bedrijf heeft eigen tegelzetters in dienst zodat u altijd verzekerd bent van een oogverblindend resultaat. Zij gaan geen uitdaging uit de weg. Dus heeft u een specifiek patroon in gedachten of moet het in mozaïek vorm worden aangebracht? Laat het de specialist weten en u geniet jarenlang van een prachtig interieur.  Wist u dat het ook mogelijk is om de Venis tegels van 120×120 cm aan te laten brengen in allerlei materialen zoals natuursteen? Laat uw creativiteit de vrije loop en geef uw wensen door.