Debandzooi
Image default
Verbouwen

Contact lijm kopen bij Spuitlijmconcurrent

Contact lijm kopen kan je op meerdere plaatsen. Het is altijd maar weer de vraag waar kan ik kwalitatief en goedkoop een contact lijm kopen.

Contact lijm is een transparante, universele lijm voor het lijmen van bijvoorbeeld transparante materialen zoals plexiglas of polycarbonaat.
De contact lijm is ook ideaal om bijvoorbeeld (kunst)leer, kurk, canvas, vinyl en textiel mee te plakken. Hard en zachte kunststoffen zoals PVC en ABS kunnen ook gebruikt worden. Je kunt dus aan de slag met het repareren van schoenen, (kunst)leren tassen, speelgoed, maar ook handig bij het maken van hobbywerken of knutseldingen.
Waar is de contact lijm verkrijgbaar
Je kan natuurlijk naar een bouwmarkt gaan, maar tegenwoordig verkopen normale winkels ook deze lijm. Online winkels zoals bol.com, maar ook de HEMA zijn tegenwoordig ook leveranciers van deze lijm. Maar voor een goede uitleg zou ik toch wel naar een bouwmarkt gaan. Kwalitatief is de lijm hier toch beter, met alle respect, dan het B-merk dat de online zaken verkopen. Pattex is bijvoorbeeld een heel bekend en goed merk dat contact lijm verhandeld. Klanten kopen dit merk dan ook heel vaak. Zelf ben ik een voorstander van Bison Kit. Deze tubes kan je trouwens ook bij bol.com bestellen. De Bison Kit is geschikt om vele materialen te lijmen. Let wel op dat je de lijm goed laat drogen, anders laat hij gauw los. Dit geldt trouwens voor alle contact lijmen. Laat het materiaal goed drogen, anders kan het snel los laten. Smeer het ook op allebei de materialen, die je met elkaar wilt verbinden. Druk ze dan op elkaar en wacht even tot de lijm goed droog is, dan loslaten en je hebt met de contact lijm een mooi materiaal.

De prijs verschilt nogal. De Pattex is ietsje duurder dan de Bison Kit, maar voor iedere beurs is er een goede contact lijm verkrijgbaar. Ga gewoon een zaterdagmorgen even naar de plaatselijke bouwmarkt en snuffel daar wat rond. Ik weet zeker dat je voor jezelf de juiste keuze maakt bij de aankoop van de contact lijm. Veel succes!

https://www.spuitlijmconcurrent.nl/contactlijm/