Debandzooi
Image default
Dieren

Zaagsel kopen zonder schadelijke onkruiden

Natuurlijk wilt u het beste zaagsel en weidehooi voor uw vee kopen. Daarom kiest u voor zaagsel van Sanders Fourage. Hier weet u zeker dat het zaagsel dat u wilt kopen vrij van schadelijke onkruiden en stof is. Het zaagsel dient als goede bodembedekker in uw stallen of hokken. Dit zorgt er namelijk voor dat vocht goed opgenomen wordt zodat het vocht niet in de stallen belandt. Of u nu landbouwdieren of rundvee heeft rondlopen, alle dieren zijn erbij gebaat wanneer u zaagsel gaat kopen. Een andere optie is om het zaagsel te combineren met Mirabox. Dit is ook een bodembedekker wat bekend staat om de hygiëne. Het magnesiumkalk neutraliseert namelijk de pH van de bodem. Hierdoor komen er geen vreemde geuren vrij en kunt u onbezorgd uw werk uitvoeren.

Weidehooi in alle soorten en maten

Heeft u een grote boerderij of heeft u enkel een kleine opvang tot uw beschikking? Voor alle gevallen kiest u voor weidehooi van Sanders Fourage. Hier kunt u al vanaf 5000 kg weidehooi kopen. Bevindt uw boerderij zich niet in Nederland? Geen probleem! Met alle plezier rijdt de specialist naar het buitenland. Bekijk eens het volledige assortiment van Sanders Fourage en bestel eenvoudig het ruwvoer en de bodembedekking voor uw dieren. Wat u ook kiest, u bent altijd verzekerd van een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Zaagsel en weidehooi van hoogwaardige kwaliteit kopen

Veel leveranciers roepen wel dat zij de beste kwaliteit bieden, maar Sanders Fourage maakt de belofte waar. De kwaliteit wordt namelijk al op de oogstvelden gecontroleerd. Zijn er bijvoorbeeld te veel schadelijke onkruiden of stof geconstateerd of klopt de kleur niet? Dan wordt het zaagsel of de weidehooi niet afgenomen. Uiteraard wordt ook daarna de kwaliteit regelmatig gecontroleerd op vochtgehalte. Zo weet u dus altijd dat het zaagsel of de weidehooi dat u wilt kopen van uitstekende kwaliteit is.