Debandzooi
Image default
Bedrijven

verhuizen naar spanje

Iedereen droomt er wel van of heeft er op een bepaald aan gedacht, namelijk verhuizen naar het warme Spanje. Spanje is een geliefd land bij veel Europeanen, waaronder veel Nederlanders. Een huis kopen aan de Spaanse costa’s is een goede investering en vooral erg comfortabel voor jezelf. Noord Europeanen willen altijd wel naar Zuid Europa trekken voor een tweede woonadres of een lange vakantie. Dit maakt Spanje vanaf de Costa Brava tot aan de Costa del Sol een ideale leefgebied.

 

Huis kopen Costa del Sol

 

Aan de Costa del Sol is de temperatuur heel het jaar het beste aan het Spaanse vasteland. Met bekende plaatsen zoals Benalmadena, Marbella, Fuengirola en Torremolinos. Elk van deze populaire badplaatsen hebben hun eigen wijken met een groot aantal verschillende soorten huizen die erg geliefd zijn bij Nederlanders, maar ook veelal bij Scandinaviërs.

 

Veelal uitgerust met een privé zwembad en een uitzicht over de omgeving zit je met een huis aan de Costa del Sol altijd goed. De tropische palmbomen en andere platen die in de meeste tuinen zijn te vinden maken het huis compleet voor een ideale vakantie gevoel die heel het jaar door voortduurt.

 

Appartement kopen Spanje

 

Je kan er natuurlijk ook een voorkeur voor hebben om een appartement in het zonnig Spanje te kopen. Dit geef minder onderhoud dan een huis met tuin en zwembad, plus je heb vaak een nog beter uitzicht als je wat hoger zit. Vooral op zee is het dan zeker heerlijk vertoeven op je balkon. Appartementen kan je door heel Spanje aanschaffen van het binnenland in Madrid tot aan de kust van Barcelona tot aan de badplaatsen van de Costa del Sol. Ook de Spaanse eilanden zijn in trek voor een appartement. Denk hierbij aan Ibiza en Mallorca, maar Gran Canaria blijft ook een echte hotspot voor Nederlanders om een appartement aan te schaffen.

https://www.checkpablo.com/