Debandzooi
Image default
Vakantie

All over Tours is specialist in Afrika reizen

Op vakantie naar Paarl Zuid Afrika betekent:

· ter plekke de overheerlijke streekwijnen proeven;

· een bezoekje brengen aan het taalmuseum;

· golfen in de Pearl Valley Golf Club.

Dit zijn slechts een paar hoogtepunten van de vakantie naar Paarl die All over Tours voor jou kan regelen. De naam Paarl komt van de Paarlberg. Een berg die volgens Zuid-Afrikanen na een regenbui in de volle zon schittert als een parel. Paarl ligt ten noordoosten van Kaapstad. Een bezoekje aan deze wereldstad staat zeker ook op het programma. De wijnregio in dit deel van Zuid-Afrika begint bij Constantia, onder Kaapstad. In totaliteit zijn er wel 100 wijnlanderijen. Per Wine Tram kun je in groepsverband deze prachtige streek verkennen. Onderweg zullen jullie regelmatig stoppen voor een slokje wijn en een hapje erbij. Gezellige plaatsen als Franschhoek en Stellenbosch worden aangedaan. Zelfstandig door het wijngebied rijden in een huurauto kan natuurlijk ook. Wie weet zie je vanaf de kust walvissen, haaien en dolfijnen zwemmen!

In 1964 werden Tanganyika, Zanzibar en Pemba samengevoegd tot Tanzania. Op het gebied van safari’s speelt dit land een voortrekkersrol. Hoogtepunten zijn:

· Lake Manyara, een uniek wildreservaat met flamingo’s;

· Ngorongoro, een krater met in de omgeving veel zebra’s, neushoorns, olifanten, jachtluipaarden en nijlpaarden;

· Ruaha, een wildpark met neushoornvogels, ijsvogels en honingzuigers;

· Selous, een park met onder meer krokodillen en Afrikaanse honden;

· Serengeti, een streek van boslandschap en savanne waar met name blauwe gnoes, thomsongazelles en kafferbuffels rondtrekken;

· Tarangire National Park, hier zijn bijvoorbeeld waterbokken, impala’s, dikdiks en leeuwen te bewonderen;

· Kilimanjaro, met 5895 meter Afrika’s hoogste berg.

In Tanganyika en omgeving kun in verschillende meren zwemmen en allerlei watersporten beoefenen. De zonsondergangen zijn adembenemend mooi. Voor meer informatie over reizen op maat naar Tanganyika en Paarl kun je contact opnemen met het All over Tours-team. De medewerkers zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.30 uur: +31 713 31 90 34. Een mailtje kan gericht worden aan info @ allovertours .nl.

https://www.allovertours.nl