Debandzooi
Image default
Bedrijven

Verf koopt u bij Moosefarg!

Wilt u nieuwe muurverf kopen? Dan moet u bij Moosefarg zijn! Bij Moosefarg bieden we verschillende verf aan van beste kwaliteit. Van buitenbeits tot muurverf. Moosefarg is ontstaan en geproduceerd in Zweden. Daar weten ze namelijk hoe ze hun hout moeten onderhouden!

Ook kunt u verf voor uw houten meubilair kopen. Whitewash verf bijvoorbeeld. Whitewash is een geweldige techniek om meubels, vloeren of accessoires een mooie gebleekte uitstraling te geven, terwijl de houtnerf zichtbaar blijft. Vroeger werden houten meubelen, muren en vloeren vaak bewerkt met kalk. Dit deed men onder meer omdat kalk een ontsmettende werking had. De kalk trok in de nerven van het hout en gaf een prachtig gebleekt effect. Het nabootsen van dit effect kun je op allerlei verschillende manieren bereiken.

Met verf van Moosefarg ontstaan er geen kwaststrepen, en het droogt mooi egaal op. Daarnaast ruikt ons verf aangenaam. Dan zit u niet in vieze verf geur tijdens het verven. Als u eenmaal tijdens het verven vlekken maakt, is het met lauw water en zeep zo uit kleren en kwasten. Bij Moosefarg gebruiken we geen organische oplosmiddelen. Ook is ons verf verdunbaar met water. Daarbovenop heeft u geen grondverf of primer nodig. Op die manier kunt u gelijk aan de slag. Als u wilt overschilderen hoeft u niet oude lagen Moosefarg van wegkrabben. U hoeft alleen de oude laag afwassen en kunt direct overkwasten. Verf van Moosefarg bladdert niet. U kunt daarom lang genieten van uw verf. Ook omdat de verf maximaal dampdoorlatend is. Het laat het hout leven, sluit het niet af. Om die redenen worden de levensjaren van uw hout verlengd en is het meestal minimaal 4-5 jaar onderhoudsvrij. Dat scheelt u ook weer werk en geld. Kijkt u gerust op de site voor de verschillende verfsoorten. Twijfelt u of uw gewenste kleur er tussen zit? Geen zorgen! U kunt namelijk gemakkelijk via de site een kleurenkaart aanvragen. Dan bent u zeker dat u goed zit!

https://www.moosefarg.nl/