Debandzooi
Image default
Bedrijven

Tips om je huis veiliger te maken tegen inbrekers

  1. Zorg voor automatische verlichting met een sensor als er beweging is. Dit kan de inbrekers afschrikken.
  2.  Zorg er ook voor dat je vuilnisbak vast staat of in ieder geval niet makkelijk te verplaatsen is, dit kan voor inbrekers dienen als een trap en zijn ze zo op je dak of klimmen een raam binnen.
  3. Laat altijd een lampje aan in je huis ook al ben je er niet. Dit kan ervoor zorgen dat het toch lijkt alsof er iemand thuis is en komen ze minder snel naar binnen.
  4.  Vaak hoor je dat ze een deur zo intrappen en binnen komen, zorg daarom voor een extra slot op knie hoogte. Het extra slot zorg voor extra versteviging. Het extra slot kun je laten zetten door bijvoorbeeld een slotenmaker in Sittard.
  5.  Als u een nieuwe tv, laptop of zo iets dergelijks koopt zorg dan dat u niet de papier doos voor uw huis legt om opgehaald te worden. Door de doos weten inbrekers dat er een nieuwe tv of laptop staat in je huis en is het aantrekkelijker om binnen te komen.
  6. Hang nooit een sleutel bij of achter je deur ze slaan de raam in en zijn zo binnen.

 

Waarom breken mensen in?

Een vraag die veel mensen zich afvragen, waarom breken mensen in? Hier is natuurlijk geen antwoord op te geven, maar er zijn verschillende ex- inbrekers die vaker hun ervaringen delen. Vaak is het omdat ze binnen de maatschappij geen kans hebben gekregen en geen andere uitweg zien. Wanneer je gaat inbreken en dit voor jou goed verloopt zonder betrapte te worden heb je vaak binnen een paar minuten een goed geldbedrag bij elkaar.

 

Inbrekers in het zuiden

In Limburg word er redelijk veel ingebroken. De oorzaak of reden hier van is niet bekend. Als er bij u word ingebroken kunt u er bijna nooit iets aan doen. Je zou wel zoveel mogelijk kunnen doen om je huis te beveiligen door middel van goede sloten. In Limburg heb je bijvoorbeeld slotenmaker Sittard hier kunt u uw sloten laten maken als ze kapot zijn omdat er ingebroken is of u kunt voor een veilig slot kiezen die u beschermd tegen inbreken.

https://slotenmakersittard.nl/