Debandzooi
Image default
Zorg

Andere zorgverzekering kiezen voor 2021

Over een aantal weken begint het nieuwe jaar. Tot dan heeft u de tijd om een andere zorgverzekering af te sluiten. Als uw huidige zorgverzekering prima is, dan hoeft u niets te doen. U heeft dan voor komend jaar dezelfde verzekering als afgelopen jaar. Het enige dat verandert, is de maandelijkse premie die u betaalt. Deze wordt in de meeste gevallen duurder. Wilt u liever een andere zorgverzekering kiezen voor 2021? Dan is dit vaak eenvoudig geregeld, zodra u weet welke verzekering het beste bij u past.

Verzekering afsluiten bij Salland

Wie in Gelderland of Overijssel woont, kan kiezen voor een zorgverzekering van Salland. Als regionale zorgverzekeraar zijn wij al ruim 150 jaar lang actief in deze omgeving. We hebben als doel om iedereen gebruik te kunnen laten maken van de best mogelijke zorg. Bij Salland is het niet ieder voor zich, maar zijn we er voor elkaar. Op die manier kunnen we immers veel meer bereiken. Iedereen betaalt bij ons dezelfde premie, ongeacht de zorg die u nodig heeft. Daarnaast steken we graag tijd en geld in diverse initiatieven om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. U kunt bij Salland rekenen op een persoonlijke benadering en advies over de juiste zorg dicht bij huis.

Collectieve zorgverzekering

Ook als u het liefst collectief verzekerd bent, zit u goed bij Salland. We hebben met veel bedrijven en organisaties in de regio afspraken gemaakt, zodat u minder hoeft te betalen voor uw zorgverzekering. Met een collectieve zorgverzekering ontvangt u korting op uw aanvullende verzekering en/of tandartsverzekering. Dit geldt ook voor gezinsleden die bij Salland verzekerd zijn. Daarnaast profiteert u van andere voordelen als u een zorgverzekering via uw werkgever afsluit. Ook via uw sportvereniging kunt u een collectieve verzekering afsluiten. Op onze website kunt u zien of uw werkgever of vereniging een contract met ons heeft.

https://www.salland.nl