Debandzooi
Image default
Zorg

Incura EPD-software: Licentiemodellen en disciplines in de zorgsoftware

Het kiezen van het juiste licentiemodel voor een EPD-softwarepakket kan een lastige keuze zijn voor professionals in de zorgsector. In dit artikel gaan we dieper in op de twee licentiemodellen die worden aangeboden door het Incura EPD-softwarepakket en hoe de kosten zijn opgebouwd.

Het Incura EPD-softwarepakket biedt twee licentiemodellen waaruit gekozen kan worden. Beide licenties zijn na 6 maanden opzegbaar en er wordt een alles-in-één prijs gerekend voor alle functionaliteiten. Het eerste licentiemodel is een vast maandelijks bedrag per gebruiker. Het tweede licentiemodel is een vast maandelijks bedrag per gebruiker plus 1% van de jaaromzet.

Het elektronisch cliëntendossier van Incura behoort tot Health Cloud Initiative en wordt jaarlijks gecertificeerd volgens ISO 27001 en NEN 7510. De software draait grotendeels op Azure, een cloud-based platform van Microsoft dat voldoet aan de hoogste veiligheidseisen en aan de aangescherpte Wet cliëntenrechten die in juli 2020 van kracht is geworden. Om optimaal gebruik te maken van het elektronisch cliëntendossier biedt Incura verschillende trainingen en webinars via de Incura Academie.

Welke disciplines vallen onder de Incura zorgsoftware?

Onder de Incura zorgsoftware, met onder andere GGZ, logopedie, fysiotherapie, oefentherapie, ergotherapie en multidisciplinair, valt een compleet EPD-pakket met onder andere een agenda, een elektronisch patiëntendossier en diverse meetinstrumenten. De software is speciaal ontwikkeld voor professionals werkzaam in de zorgsector en biedt een geïntegreerd boekhoudprogramma genaamd KING Finance (voorheen iMUIS online). Factureren is geen probleem met deze software. Bovendien is Incura zorgsoftware veilig en betrouwbaar en voldoet aan de hoogste veiligheidseisen en de Wet cliëntenrechten.

Naast de software voor verschillende zorgdisciplines, biedt Incura ook een kennisbank, academie, vacatures en contactmogelijkheden aan. De kennisbank biedt meer dan 1000 vragenlijsten en meetinstrumenten, die indien nodig kunnen worden aangepast. De Incura Academie biedt verschillende trainingen aan en er is goede support beschikbaar voor klanten met vragen.

Ben je geïnteresseerd in de Incura zorgsoftware? Dan kun je vrijblijvend een demo aanvragen via de website.

https://www.incura.nl