Debandzooi
Image default
Zorg

Zorgverzekeraar Salland

Salland is een landstreek in het westen van Overijssel. De gelijknamige zorgverzekeraar voor deze regio heet alle inwoners van Overijssel en Gelderland welkom. Iedereen die in deze provincies woont, kan gebruik maken van de voordelen die wij als zorgverzekeraar te bieden hebben. Zo kunt u altijd rekenen op een eerlijke premie, een uitgebreide keuze in aanvullende verzekeringen en betrokkenheid bij onze klanten. Salland zet zich in voor goede zorg en investeert in diverse zorginitiatieven in de regio. We zijn dan ook van mening dat iedereen gebruik moet kunnen maken van de beste zorg, zo dicht mogelijk bij huis.

Collectiviteit zorgverzekering

Salland heeft afspraken gemaakt met veel werkgevers en sportverenigingen in de regio. Dit stelt u in de gelegenheid om een collectieve zorgverzekering af te sluiten via uw werk of de vereniging waarvan u lid bent. Een voordeel van een collectiviteit zorgverzekering is dat u korting ontvangt op uw aanvullende- of tandartsverzekering, maar ook op een abonnement van Fitchannel en artikelen van Sportdirect. Daarnaast profiteert u van een landelijke dekking. Op onze website kunt u zien of wij ook afspraken hebben met uw werkgever of vereniging. Komt u er zelf niet uit, dan helpen wij u graag verder.

Orthodontie verzekering

Heeft uw kind volgend jaar een beugel nodig? Sluit dan een tandartsverzekering af naast uw basisverzekering en/of aanvullende verzekering. Kosten voor de orthodontist vallen niet onder de dekking van uw basis- of aanvullende verzekering. Een tandartsverzekering van Salland is ook meteen een orthodontie verzekering voor kinderen onder de 18 jaar. Gaat u zelf voor behandeling naar de orthodontist, dan kunt u zich hier in principe niet voor verzekeren. De kosten voor de behandeling worden alleen gedekt in uitzonderlijke gevallen met medische noodzaak. Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt over onze tandartsverzekeringen.

https://www.salland.nl/