Debandzooi
Image default
Bedrijven

Personeelsfeest in Rotterdam?

Personeelsfeest Rotterdam

‘T Manneke verzorgt uw personeelsfeest in Rotterdam tot in de puntjes! In Berkel en Rodenrijs bieden zij u de ideale feestlocatie voor uw bedrijfs- of personeelsfeest. De prachtig verbouwde boerderij van ‘T Manneke, met een ruime keuze aan zalen, zorgt voor een sfeervol karakter en unieke uitstraling op uw personeelsfeest. U en uw medewerkers zullen zich vrijwel direct thuis voelen!

Feestzalen ‘T Manneke

‘T Manneke heeft diverse feestzalen waar u voor uw personeelsfeest in Rotterdam gebruik van kunt maken. U kunt kiezen uit de Pinkenschuur, de Kippenschuur, de Dorsvloer, de Koestal en de Korenburg. Elke zaal heeft haar eigen karakter. De Dorsvloer is de grootste zaal, en geschikt voor maximaal 250 gasten. Voor de kleinere gezelschappen van 30 tot 40 personen, zijn de Kippenschuur en de Pinkenschuur uitermate geschikt. Bij feesten met maximaal 80 tot 90 genodigden worden voornamelijk de Koestal en de Korenburg gebruikt.

Uw personeelsfeest compleet verzorgd

Alle feesten bij ‘T Manneke worden compleet verzorgd, alsmede uw personeelsfeest in Rotterdam. ‘T Manneke kan u vele culinaire mogelijkheden bieden. Of u nu kleine hartige hapjes wilt, een diner, buffet of zelfs een poffertjeskraam, in afstemming met u is er van alles mogelijk! Wilt u uw zaal mooi laten aankleden? Ook dat kan. In samenwerking met P&A Artistics draagt ‘T Manneke zorg voor een prachtige zaal! Ook over uw muziekkeuze en een eventuele DJ of band kan ‘T Manneke u adviseren.

Neem vandaag nog contact op!

Wilt u uw personeelsfeest laten verzorgen door ‘T Manneke? Of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact op!

 

http://tmanneke.nl/personeelsfeest-rotterdam/

Gerelateerde artikelen

Hoe komen inbrekers nou zo snel een huis binnen?

Het behalen van je rijbewijs in Eindhoven

Checklist bedrijfsverhuizing