Debandzooi
Image default
Bedrijven

De Potter Media XL, een moderne drukkerij voor visuele communicatie

De Potter Media XL, een moderne drukkerij voor visuele communicatie

De Potter Media XL is een moderne drukkerij die allerlei vormen van visuele communicatie kan printen en drukken. Onze drukkerij is gevestigd in Bergschenhoek en is voorzien van moderne apparatuur. Daarmee kunnen wij allerlei soorten visuele communicatie op professionele wijze printen. Dit print- en drukwerk kan in diverse formaten geleverd worden. Of u nu flyers wilt laten drukken, een mooie poster om een bepaalde gelegenheid mee te promoten, autobelettering of een boekje, bij De Potter Media XL bent u aan het juiste adres!

Over onze dienstverlening

Als totaalleverancier op het gebied van print- en drukwerk kan De Potter Media XL u alle soorten drukwerk leveren. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor standaard drukwerk en printen, of het nu gaat om kleine visitekaartjes of grote posters. Onze dienstverlening gaat echter verder dan dat. Zo zijn we ook in te schakelen voor in- en outdoor reclame. Daarbij kan gedacht worden aan auto bestickering, buizenframes, magneetplaten met een bedrukking of zelfs complete reclameborden. Tot slot kunnen we ook het drukken van promotiemateriaal, zoals een presentatie balie, verzorgen. Indien gewenst kunnen we u ook adviseren over de vormgeving.

De voordelen van De Potter Media XL

Kiezen voor De Potter Media XL brengt allerlei voordelen met zich mee. Zo beschikken wij over meer dan 50 jaar aan ervaring en weten we dus echt waar we mee bezig zijn. Wij bieden vele mogelijkheden en kunnen u daarover ook van professioneel advies voorzien. Ook kunnen we met u meedenken over creatieve oplossingen. Daartoe hebben we onder meer de beschikking over een eigen ontwerpstudio, met onze eigen creatieve vormgevers.

Bezoek onze website!

Bent u benieuwd naar wat De Potter Media XL voor u kan betekenen op het gebied van drukwerk? Bezoek dan eens onze website voor meer informatie! U kunt ook direct met ons in contact komen door even te bellen naar 010 – 522 10 23.

http://www.depottermediaxl.nl/