Debandzooi
Image default
Bedrijven

Zaal huren in Rotterdam

Zaal huren in Rotterdam?

Wilt u een zaal huren in Rotterdam voor uw vergadering, bijeenkomst of feest? ‘T Manneke biedt u prachtige vergaderruimtes in Berkel en Rodenrijs. Deze boerderij is geheel verbouwd en heeft een zeer sfeervol karakter. De vergaderruimtes zijn omringd door een mooie groene tuin en voorzien van diverse moderne apparatuur.

Vergaderruimtes ‘T Manneke

Wilt u een zaal huren in Rotterdam, dan zijn de vergaderruimtes van ‘T Manneke ideaal! Waarom? De vergaderlocatie is karakteristiek. U heeft de keuze uit 5 verschillende vergaderruimtes, waar eventueel 7 zalen van gemaakt kunnen worden. Tijdens het vergaderen bent u omringd door groene tuinen, en de zalen zijn voorzien van Wi-Fi, beamers, schermen en geluidsinstallaties. Uw vergadering wordt geheel verzorgd. ‘T Manneke ligt daarbij zeer centraal en u kunt zelfs gratis parkeren!

Uw verzorgde vergaderruimte

Uw vergadering wordt compleet verzorgd door ‘T Manneke, en het is dan ook niet mogelijk een zaal kaal te huren. ‘T Manneke biedt u ruime keuze op culinair gebied. Uit eigen keuken worden u en uw gezelschap de gehele dag met verse producten verzorgd. U kunt voorafgaand aan de vergadering starten met een ontbijt, en u kunt tevens gebruik maken van het koffie- en lunch arrangement gedurende dag. Aansluitend kunt u nog kiezen voor een borrel of diner na uw vergadering of bijeenkomst.

Neem vandaag nog contact op!

Wilt u een zaal huren in Rotterdam voor uw vergadering? En wilt u deze laten verzorgen door ‘T Manneke? Neem dan contact op!

Ook voor andere vragen kunt u gerust contact opnemen!

http://tmanneke.nl/zaal-huren-rotterdam/

Gerelateerde artikelen

Een e-sigaret kopen in Heerlen

Makkelijk en snel de aslast van uw vrachtwagen berekenen

Tips om voor beginnende chauffeurs in Breda