Debandzooi
Image default
Dienstverlening

Minimalistische én uitbundige naamborden en huisnummers

Een kunststof naamplaatje bestellen is super eenvoudig bij De Naambordensite. De bordjes zijn op voorraad en dit betekent dat je jouw nieuwe plaat al binnen enkele dagen geleverd krijgt. Naast kunststof naamborden verkoopt De Naambordensite ook plaatjes met huisnummers van kunststof. In allerlei kleuren: zwart, wit, grijs, groen, blauw, rood en geel. Qua afmeting valt er veel te kiezen: 20 x 10 cm, 15 x 15 cm, 15 x 10 cm, 13 x 10 cm, 12 x 12 cm, 10 x 10 cm, 13 x 5 cm, 9 x 9 cm, 8 x 8 cm, 6 x 6 cm, 6 x 4 cm en 5 x 5 cm. Allemaal hebben ze een basic, strakke vormgeving. Als je een duidelijk huisnummer bij de voordeur wilt en niet van al te veel poespas houdt, kies dan een kunststof exemplaar.

De aluminium naamplaat: stijlvol, sterk en ruim toepasbaar

Bijzonder stijlvol is een aluminium naamplaat. Dit soort borden past bij allerlei woningen: groot, klein, modern, klassiek, kleurrijk en uniform. Je kunt een aluminium bord met naam en huisnummer zelf ontwerpen op De Naambordensite. Dit doe je door een bepaald lettertype uit te zoeken, te kiezen voor een specifieke uitlijning en te bepalen hoe de plaat gemonteerd gaat worden. Qua bevestiging zijn er 7 opties.

  1. Geen.
  2. Zelfklevend.
  3. Alleen gaatjes.
  4. Gaatjes + schroefjes.
  5. Zwarte kunststof dopjes.
  6. Witte kunststof dopjes.
  7. Aluminium dopjes.

Woon je in Nederland? Je hoeft voor het opsturen van de naamplaat helemaal niets te betalen. Verzenden naar andere EU-landen kost €9,95.

Keuze uit tal van naamborden

Naast aluminium en kunststof levert De Naambordensite platen van onder meer acrylaat, beton, blauwsteen, graniet, glas, hout, keramiek en staal. Deze opsomming is niet volledig. Voor de lijst met alle materialen verwijzen we je naar de linkerkant op de homepage: www. denaambordensite.nl.

De Naambordensite-rubriek dierenpenningen willen we je niet onthouden. Als je een hond of kat hebt, moet je hier echt even naar kijken. Met name de plaatjes in bot-vorm en hartvorm zijn om verliefd op te worden!

https://www.denaambordensite.nl/

Gerelateerde artikelen

Tips voor het kiezen van de beste elementen voor het ontwerpen van een restaurant

5 redenen waarom uw bedrijf dient te investeren in leiderschapstraining

Het beste schoonmaakbedrijf voor ondernemingen in Alkmaar