Debandzooi
Image default
Kunst en Kitsch

Afdrukken in giclée maken van kunstwerken

Als kunstenaar wilt u enkel met de beste materialen werken. U steekt immers veel tijd en energie in het vervaardigen van een prachtig schilderij of het bewerken van een perfect plaatje. Om uw kunst verder onder de aandacht te brengen, is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen hier lang van kunnen genieten. Op de langere termijn kan het echter voorkomen dat uw schilderij of foto aan kwaliteit moet inboeten als deze te direct onderhevig is aan invloeden als temperatuur of licht. Ook is het niet mogelijk om meerdere mensen met eenzelfde origineel kunstwerk blij te maken. Om die reden is het tegenwoordig mogelijk gemaakt om fraaie afdrukken in giclée te maken. Kort gezegd is dit een inktprint, die met rastervrije fijnheid wordt afgeprint op zuurvrije materialen.

Meerdere afdrukken mogelijk

Om meerdere mensen met uw kunst gelukkig te maken, kunt u zoveel afdrukken laten maken als u wilt. U kunt hiervoor een aangepaste prijs vragen, afhankelijk van de omvang van de afdrukken. Op aanvraag kunt u zelf doorgeven hoeveel afdrukken er gemaakt moeten worden. Bij Re-Art kunt u rekenen op kwalitatief uitstekende kwaliteit aan afdrukken in giclée. Het bedrijf heeft zelfs toegezien dat het kwaliteitskeurmerk ‘Certified Art Giclée’ wordt gegeven aan afdrukken in giclée die werkelijk voldoen aan topeisen. Zo kunt u als kunstenaar of fotograaf met zekerheid gerust zijn van uitstekende kwaliteit, waarbij uw kunstwerken eindeloos goed bewaard kunnen blijven.

Giclée voor behoud van kunst

Door de inzet van afdrukken in giclée kan uw kunst ook in musea of galerijen worden getoond, als het kunstwerk zelf kwetsbaar blijkt. Het is een uitstekende manier om alsnog de pracht van het kunstwerk tentoon te stellen, zonder dat het origineel hierbij onnodig schade kan oplopen. U kunt ongelimiteerd oplages laten printen van het originele kunstwerk en zo over de gehele wereld bekend raken. Kunst dient gedeeld te worden en met afdrukken in giclée wordt dit een stuk eenvoudiger, met behoud van originele kwaliteit.

https://www.re-art.com/