Debandzooi
Image default
Bedrijven

Minder brood eten doe je zo

Hoewel brood lekker en gezond is, is het tegelijkertijd een enorme dikmaker die niet samen gaat met het volgen van een dieet. Er zijn gelukkig een aantal andere producten die je eten kunt in plaats van brood. Dit zal er dan ook voor zorgen dat je minder honger hoeft te lijden en alsnog op een juiste manier kan ontbijten. Deze blog staat dan ook in het teken van 3 verschillende broodvervangers.

Ontbijten met soep?

Oké, misschien is ontbijten met soep geen goed idee, maar het is wel een stuk beter voor je dan een boterham. In soep zitten namelijk niet veel koolhydraten en daardoor is dit beter om te eten tijdens het afvallen. Soep vult ook erg goed en daardoor hoef je je ook geen zorgen te maken dat je te weinig eet.

Fruit in plaats van brood

In plaats van brood, kun je kiezen om fruit te eten. Hiermee zul je al snel merken dat je alsnog veel vitamines en vezels binnen krijgt, maar aan de andere kant niet te maken krijgt met te veel koolhydraten. Ofwel, het zorgt ervoor dat je niet dik wordt. Fruit is ook boordevol goede vitamines wat het ook super gezond voor je maakt.

Smoothies drinken in de morgen

Het drinken van een smoothie is altijd goed. Het zit boordevol fruit en zorgt ervoor dat je een gezonde en flinke dosis energie krijgt. Door een smoothie te drinken weet je zeker dat je goed aan je dag kan beginnen en heb je een goed begin van je dag te pakken.

 

Broodvervangers op een gezonde manier

Bovenstaande voorbeelden zijn slechts enkele opties van broodvervangers op een gezonde manier. Er zijn nog veel meer gezonde broodvervangers beschikbaar die goed voor je zijn en alsnog heel voedzaam zijn. Broodvervangers zonder koolhydraten zijn hierdoor in overvloed verkrijgbaar en vrijwel overal in de supermarkten te vinden.

https://dieetschema.nl/brood-waarom-kun-je-het-beter-niet-eten/