Debandzooi
Image default
Fotografie

Foto in glas inspiratie

Een beeld zegt zoveel meer dan duizend woorden. Bij All-in Crystal kan u uw geliefde foto’s laten laseren in kristal glas. Uw foto wordt dan in 2D of in 3D in het kristal glas gelaserd. Dit levert ontzettend mooie kleine kunstwerkjes op. U heeft de keuze uit rechthoekig kristal glas (zowel opstaande als liggende rechthoeken), trapeziumvormig kristal glas of hartvormig kristal glas. Er zijn ook mini-urnen in kristal glas te verkrijgen.

Een foto gelaserd in kristal glas voor verschillende gelegenheden

U kan bij All-in Crystal uw afbeelding of foto laten laseren in kristal glas. Dit vormt een mooi geschenk bij verschillende uiteenlopende gelegenheden. Zo kan u bij de geboorte van een kind een foto van de baby laten laseren, wat een erg mooi en origineel geschenk oplevert. Of wat dacht u van een foto in kristal glas als geschenkje voor Valentijn? Dit kan eventueel worden gemaakt van hartvormig kristal glas. Een foto in hartvormig kristal glas is ook een geweldig leuk geschenk voor moederdag of vaderdag.

Verder kan u ook een gelaserde foto of afbeelding laten laseren in kristal glas bij bijvoorbeeld een jubileum, wanneer iemand op pensioen gaat, als trofee bij sportwedstrijden, als huwelijksgeschenk of als relatiegeschenk. Ook heel populair is het laten laseren van een foto van uw huisdier.

Mini-urn in kristal glas om een dierbare te herdenken

Ook kan u ervoor kiezen om een foto van uw dierbare te laten laseren in een mini-urn. Dit kan eventueel vergezeld van een in 3D gelaserde tekst, naam of datum. Op deze manier heeft u een mooi aandenken aan uw dierbare om op een zichtbare plek in huis te plaatsen. De mini-urn bestaat uit enerzijds een in 2D of in 3D gelaserde foto van uw dierbare, en in het kristal glas is daarnaast een mini-urn uitgewerkt, die men kan afsluiten met een roestvrijstalen dop.

U kan dit gedeelte ook als vaas gebruiken zodat u er een bloemetje voor uw dierbare in kan plaatsen. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om in het kristal glas een holte te laten maken waarin u een theelichtje kan plaatsen. De mini-urn vormt op deze manier een mooi aandenken

Sommige mensen kiezen er ook voor de mini-urn te gebruiken om een overleden huisdier een vast plaatsje in de woning te geven.

Kortom, een mini-urn biedt u de mogelijkheid om uw dierbare overledene of uw overleden huisdier op een mooie manier te herdenken, en oogt ook nog eens mooi om naar te kijken.

Een foto in glas laten laseren bij All-in Crystal is kiezen voor kwaliteit!

Met een laser wordt de door u gekozen afbeelding of tekst in massief kristal glas gelaserd zonder daarbij het kristal glas te beschadigen. Dit kan zowel in 2D als in 3D. Waar gewone foto’s de gewoonte hebben om met het verstrijken van de jaren te verkleuren, behoudt een in kristal glas gelaserde foto steeds dezelfde scherpte en kwaliteit. Op die manier kan u de foto beter bewaren. Waar wacht u nog op? Ontdek vandaag nog onze website en bezoek all-incrystal.nl nog vandaag!

https://www.all-incrystal.nl/