Debandzooi
Image default
Bedrijven

KDV De Groene tuin, het kinderdagverblijf in de regio Rotterdam

Een kinderdagverblijf is belangrijk voor de ontwikkeling van een kind, jonge kinderen ontwikkelen zich namelijk heel snel en dus ook op een kinderdagverblijf. KDV De Groene tuin heeft al 12 jaar ervaring en al veel kinderen zien opgroeien. Momenteel werken er 35 pedagogisch medewerkers verspreid over vier locaties. KDV De Groene tuin wordt gezien als het kinderdagverblijf van Rotterdam

Rondleiding

Wanneer je interesse hebt in KDV De Groene tuin kun je langskomen voor een rondleiding, dit is dan een vrijblijvende rondleiding. Tijdens deze rondleiding kun je overal kijken en wordt er uitgelegd hoe ze bij KDV De Groene tuin te werk gaan. Ook is het mogelijk om hierbij alle vragen die je wilt stellen te stellen.

Missie en visie

KDV De Groene tuin vindt het belangrijk om kinderen op de beste manier mogelijk op te voeden, zo laten ze kinderen veel spelen om zich op die manier te ontwikkelen, ook proberen ze kinderen educatief te ontwikkelen door bijvoorbeeld tv te kijken en voor te lezen. KDV De Groene tuin vindt het belangrijk kinderen goed op te voeden en deze taak deels bij de ouders weg te nemen, ouders werken vaak namelijk de hele dag en dan is het wel zo fijn om te weten dat je kind goed terecht is en zich ontwikkeld. 

Gezond eten

Bij KDV De Groene tuin krijgen kinderen gezond te eten, dit is ook wat het lichaam vraagt. Een kind heeft goed en genoeg eten nodig omdat hij of zij de hele dag speelt en in de groei zit. KDV De Groene tuin denkt dat kinderen die goed eten lekkerder in hun vel zitten en zich een stuk fitter voelen, hierdoor gaan ze zich dus ook beter ontwikkelen. Het eten wat gegeven wordt is vers en altijd schoon.

 

Gerelateerde artikelen

Slotenmaker Rijswijk kan je helpen om uw slot weer werkend te krijgen.

Je rijbewijs in Limburg halen

Ultra HD en 4K HD