Debandzooi
Image default
Dienstverlening

Fotografie in Rotterdam

In Rotterdam zijn veel mensen met fotografie bezig. Er zijn veel hobby fotograven, maar ook school fotograven in Rotterdam. Rotterdam heeft ontelbare fotogenieke locaties, maar waar kun je nou het beste starten met je camera? Dit zijn de meest leuke of bijzondere locaties, die het bovendien ook nog eens lekker doen op Instagram. Want tja, als je die mooie foto’s hebt gemaakt, wil je er natuurlijk ook mee pronken. De Erasmus brug, naast de Euromast is de Erasmusbrug de meest iconische locatie van Rotterdam. De brug is heel erg fotogeniek en vanuit alle hoeken te fotograferen.

 

Hotspots in Rotterdam

In Rotterdam zijn er genoeg unieke hotspots die de moeite waard zijn een te bezoeken. Ze onderscheiden zich van de andere standaard restaurants, bars en winkels. Zoals Weelde, het ligt aan de rand van de stad een creatieve vrije staat. Bij Weelde komt muziek, theater, kunst, performance en eten en drinken samen. Het is een plek voor jong en oud, een plek waar je van vroeg tot laat naar toe kunt gaan voor grootse avonturen en kleine geneugten. Je vind er een lunchroom, restaurant, bar, tuin, een grote schuur en een enorme serre. Voor een diner op een niet voor de hand liggende locatie moet je bij Vessel11 zijn. Het restaurant is een boot aangemeerd in het centrum van Rotterdam. Hun menu is geïnspireerd op de Britse keuken, met een seizoensgebonden en moderne twist. En als laatste is POING een echte hotspot. Je kunt hier in een arcadehal met klassieke flipperkasten, karaoke en een dansmachine spelletjes spelen. Je kunt er ook alleen een drankje doen of iets van de Aziatische keuken proeven. Botanero is een Rotterdamse bar waar je heel de avond kan genieten van heerlijke cocktails en snacks. Naar Latijns-Amerikaans voorbeeld krijg je hier bij elke cocktail een snack, de zogenoemde botana.

 

Over Rotterdam

Rotterdam is een havenstad in het westen van Nederland en hoort bij de provincie Zuid-Holland. Rotterdam heeft 581.750 inwoners en is daarmee de op een na grootste stad met de meeste inwoners, Amsterdam is nog steeds koploper. Rotterdam heeft wel de meeste grondoppervlakte van alle gemeentes in Nederland. De naam is afgeleid van de rivier de Rotte. 

https://www.schoolfoto.nl/schoolfotograaf-rotterdam/