Debandzooi
Image default
Mode en Kleding

De meest verkochte mannen tassen. Welke zijn dat?

De meest verkochte mannen tassen. Welke zijn dat? 

De verkoop van mannen tassen stijgt met de dag. Steeds meer mannen krijgen interesse in het kopen van een eigen tas, puur omdat dit gemakkelijker is in het dagelijks leven. Maar naar welke tassen gaat de voorkeur eigenlijk uit?

 

Welke merk is het best passend voor mannen?

Ook mannen tassen worden gemaakt door veel verschillende merken. Het merk plevier is er daar één van. Dit merkt breng al jarenlang prachtige business tassen uit voor zowel heren als dames. De tassen van plevier zijn niet alleen multifunctioneel, maar ook zien de tassen er stijlvol uit. Eveneens zijn de tassen gemaakt van echt leer, waardoor de tassen lang bruikbaar zijn en je er veel plezier van hebt. Plevier maakt de tassen merendeels voor het werk, waardoor ze handig zijn voor op het kantoor, maar ook voor onderweg.

 

Welke tas wordt het meest door mannen gekocht?

Ook voor mannen is er een grote keuze betreft het uitkiezen van een tas, want waar gaat je voorkeur exact naar uit? Veel mannen zoeken toch allereerst naar schoudertas man merk, dit omdat de schoudertassen het meest gedragen worden en het woordmerk toch altijd iets positiefs doet bij de mensen. Maar een tas met een merk zegt niet altijd wat over hoe deze zit tijdens het dragen. Het belangrijkste aan het kopen van een tas is namelijk dat deze comfortabel zit en ook fijn is om dagelijks mee te nemen, daarnaast moet je hem zelf ook wel passend vinden. Gezien dit de belangrijkste punten zijn, valt de schoudertas zeker onder de meest verkochte mannen tassen.

 

Wat zijn de meest gebruikte tassen door mannen?

De meest gebruikte tassen door mannen zijn schouder tassen en laptoptassen. Deze tassen worden namelijk vooral zakelijk gebruikt, maar ook een deels privé. Om deze reden kopen mannen dan ook hun tassen die voornamelijk hiervoor bestemd zijn, zodat ze multifunctioneel gebruikt kunnen worden.v

 

Maken mannen dagelijks gebruik van hun tas?

Zoals iedereen wel weet, maken vrouwen dagelijks gebruiken van hun tas, dit omdat merendeels van de vrouwen ook make-up meeneemt voor onderweg. Maar hoeveel verschillende tassen dames zijn er eigenlijk? Als het gaat om tassen voor dames, dan kunnen wij hier urenlang over praten, want het gaat om talloze soorten en maten. Buiten het feit om dat vrouwen hun tas dagelijks gebruiken, is dit bij mannen over het algemeen wat minder. Dit heeft ermee te maken dat een vrouw vaak veel meer spullen heeft om mee te nemen dan een man, wat dan ook zeker het verschil maakt.