Debandzooi
Image default
Mode en Kleding

Herenjeans met verfspatten van deze jeansdeskundige maken je outfit casual en bijzonder tegelijk

Het zal geen nieuws voor je zijn dat het gros van de spijkerbroeken dat je zowel in winkels als online treft, bewerkte spijkerbroeken zijn. Met bewerkt bedoelen we dat deze spijkerbroeken bepaalde wassingen hebben ondergaan, of anderszins voorzien zijn van details. Het exclusieve Italiaanse merk Boragio staat voor kwaliteit en originaliteit en blinkt uit op dit gebied. Alle broeken worden met zorg ontworpen en met de hand vervaardigd. Hun herenjeans met verfspatten vormt een ongekend populaire jeanscategorie.

 

Verkrijgbaarheid in verschillende kleuren

Draag je herenjeans met verfspatten van dit merk, dan kun je rekenen op heel wat positieve commentaren vanuit je omgeving. Ook degenen die het liefst voor goedkope fast fashion kiezen, kan de kwalitatief hoogwaardige uitstraling van deze Italiaanse jeans niet ontgaan. De herenjeans met verfspatten zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar: blauw, zwart en grijstinten. Zo vind je altijd de kleur waarnaar je op zoek bent. In Nederland kun je deze kwaliteitsjeans voor heren online bestellen. In de toekomst zullen er meer fysieke winkels in Europa worden geopend.

 

 

 

Een jong merk met een duidelijke visie

Het merk Boragio betreft een jong merk dat in 2015 het levenslicht zag. Boragio werd door twee broers opgericht. Gedurende dat eerste jaar slaagden zij erin slechts enkele tientallen spijkerbroeken te voorkopen, maar de broers hebben zich niet laten verleiden tot het veranderen van hun visie en bleven vasthouden aan hun streven naar kwaliteit en vakkundigheid. Dit heeft anno nu geresulteerd in een jaarlijkse verkoop van tienduizend jeans. Er wordt samengewerkt met een vakdeskundige die op jarenlange ervaring bij internationale concerns kan bogen.

 

Bestel nu via de webshop

Wil jij deze kwaliteitsjeans voor heren online bestellen? Bezoek dan de webshop, waar alle verkrijgbare jeans overzichtelijk worden gepresenteerd. In een oogopslag wordt het je al duidelijk dat het merk geroemd wordt om zijn wassing, pasvorm en gebruik van superieur textiel. Besluit je deze kwaliteitsjeans voor heren online te bestellen, dan doe je een aankoop waarvan je geen spijt zult hebben. Bovendien loop je rond met een ontwerp dat jou authentiek en uniek maakt!